076 521 28 60

Sfeervolle
Evenementen
fotografie

Herbeleef je event met een sfeervolle reportage

 Sfeervolle   Evenementen     fotografie
Notice:<i>Undefined offset: 8</i><br />
 Sfeervolle   Evenementen     fotografie
 Sfeervolle   Evenementen     fotografie

Eventfotografie, een krachtige tool

Een evenement is een belevenis waar je maanden naartoe gewerkt hebt, maar wat uiteindelijk snel voorbij is. Met evenementenfotografie zorg je dat niet alleen jij, maar ook jouw bezoekers het evenement herbeleven. Daarnaast is het een krachtige tool om te gebruiken in promotionele doeleinden voor het opkomende evenement.

BELEVing VASTLEGGEN IS EEN KUNST

BELEVing VASTLEGGEN IS EEN KUNST

Je wilt de belevenis, sfeer en energie van je evenement vastleggen en meegeven aan de bezoekers. Wij begrijpen dat dát hetgeen is wat vastgelegd moet worden. Gedurende jouw evenement observeren we wat er gebeurt en fotograferen we de belangrijkste momenten. Ook sfeer bepalende elementen en de locatie of ruimte tellen mee in het totaal plaatje van de belevenis. 

een foto weerspiegelt de sfeer in één oogopslag

BELEVing VASTLEGGEN IS EEN KUNST
BELEVing VASTLEGGEN IS EEN KUNST

Professionele profielfoto's
van jouw werknemers

Je specialisme en visie worden uitgedragen door de professionals die voor je werken. Zij vormen het ‘visitekaartje’ van je bedrijf en zullen met een krachtige profielfoto een positievere beleving oproepen bij je klanten.
Met onze mobiele fotostudio kunnen we jouw evenement combineren met een fotoshoot voor jouw werknemers. Omdat we beseffen dat je evenement een strak ingericht programma heeft zullen wij in de hoogste versnelling werken. Zo kunnen kunnen we in korte tijd al jouw personeel op een professionele manier vastleggen.

Interesse in Onze diensten?
Neem contact op
Onze partners
KleurenFelix
Lead2Deal
City Of Imagineers
Tedx