076 521 28 60

Bij ons is iedereen fotogeniek

Een unieke kijk op fotografie

Met onze persoonlijke aanpak en professionele coaching zetten wij iedereen krachtig op de foto. Of het nu gaat om een familieportret in onze fotostudio of een zakelijk portret op locatie, wij halen altijd het beste in je naar boven!

Portret specialist Wijnand Geuze

Portret specialist Wijnand Geuze

Fotograaf Wijnand Geuze onderscheid zich door zijn persoonlijke en coachende manier van werken. Door de angst van mensen te erkennen in plaats van te negeren gaat Wijnand op een laagdrempelige manier de confrontatie aan met iedereen die zichzelf niet fotogeniek vindt. Samenwerking met trainers en sociologen, uitgebreide studie en jarenlange ervaring hebben er voor gezorgd dat zijn manier van fotograferen werkelijk uniek te noemen is. 

Meer over Wijnand Geuze

Over LINK Fotografie

Of je nu een zakelijke portretfoto nodig hebt of met heel de familie langs komt in onze fotostudio, wij gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Door onze unieke benadering zijn wij de afgelopen jaren op het gebied van portretfotografie uitgegroeid tot dé specialist in Nederland. In onze gezellige fotostudio in Breda kun je terecht voor een familieportret, professionele LinkedIn profielfoto of ons 'model voor één dag' concept. Met onze mobiele fotostudio zijn wij in heel Nederland inzetbaar en verzorgen wij zakelijke portretfotografie voor bedrijven.

maak een afspraak

De Specialisten

Team LINK Fotografie
Een krachtig resultaat en daarmee een tevreden klant is voor ons belangrijk. Dit bereiken we met vakkennis, toewijding en onderlinge samenwerking. Met hierbij uiteraard als belangrijkste tool; coaching!
Wijnand Geuze

Wijnand
Geuze

Fotograaf / Eigenaar
Myrthe Koppelaar

Myrthe
Koppelaar

Grafisch design / marketing
Dennie van Diessen

Dennie
van Diessen

Trainer / Coach
Tristan Garos

Tristan
Garos

Trainer / Socioloog
Irmgard van der Bijl

Irmgard
van der Bijl

Visagiste
Csilla Varga

Csilla
Varga

Visagiste
Justin  Zuure

Justin
Zuure

Portret Fotograaf
Anne-Jan Zwart

Anne-Jan
Zwart

360 graden Fotograaf
Maurice Jager

Maurice
Jager

Portret Fotograaf
Onze partners
KleurenFelix
Lead2Deal
City Of Imagineers
Tedx