076 521 28 60

Zakelijk
Portret

professionele portretfotografie op iedere locatie in Nederland en België

 Zakelijk  Portret
Notice:<i>Undefined offset: 8</i><br />
 Zakelijk  Portret
 Zakelijk  Portret

DE KRACHT VAN EEN PROFESSIONEEL PORTRET

Wij zijn ervan overtuigd dat professionele zakelijke portretfoto's van je werknemers bijdragen aan een positieve eerste indruk op je website of LinkedIn pagina. Met onze coachende manier van werken halen wij bij iedereen het beste naar boven.

 
Coaching voor HET BESTE RESULTAAT

Coaching voor HET BESTE RESULTAAT

Een fotoshoot gaat om meer dan het perfecte licht en de beste compositie. Wanneer je eenmaal voor de camera staat is het voor de meeste mensen opeens best spannend. Deze spanning zorgt er voor dat je niet het beste van jezelf kunt laten zien, terwijl dat toch is waar het om draait bij een zakelijk portret. Daarom leggen wij tijdens de fotoshoot de nadruk op persoonlijke coaching. Onze fotograaf Wijnand Geuze bespreekt vooraf hoe je wilt overkomen en zal aan de hand van diverse coachingstechnieken op zoek gaan naar de juiste uitstraling van het portret. 

Fotografie is een ambacht, coaching de kunst

Coaching voor HET BESTE RESULTAAT

SNEL EN EFFECTIEF
OP LOCATIE

Omdat we beseffen dat tijd voor bedrijven kostbaar is, maken wij ook zakelijke portretten buiten de fotostudio. Met onze mobiele studio kunnen wij op iedere locatie in Nederland professionele portretfoto’s maken. Erg handig wanneer je veel personeel op de foto wilt laten zetten. Door jarenlange ervaring hebben wij geleerd hoe we iemand in zeer korte tijd door middel van ‘power-coaching’ krachtig op de foto kunnen zetten. De afgelopen jaren hebben wij dit al mogen doen voor EnecoRabobankEvides en vele anderen. Wil je meer weten over zakelijke portretfotografie op locatie of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Coaching voor HET BESTE RESULTAAT

UITGEBREIDE FOTOSHOOT
IN DE STUDIO

Bij een fotoshoot in onze studio nemen we uitgebreid de tijd om krachtige portretten te maken. We hebben meer tijd voor overleg, coaching en om de resultaten direct te bekijken. Onze ruime fotostudio in Breda biedt ook de mogelijkheid om grote groepen mensen te fotograferen. Voor extra flexibiliteit is het daarnaast mogelijk om aparte afspraken te maken voor ieder personeelslid. 

Offerte aanvragen

De beste portretfotografen van Nederland

"Fotografie is een ambacht, coaching de kunst." Aldus Wijnand Geuze, oprichter en eigenaar van LINK Fotografie. Zijn visie en vakkunde zijn niet uit de lucht komen vallen, maar komen voort uit vele jaren studie en ervaring. Zelfontplooiing en groei blijven hoog in het vaandel staan bij LINK Fotografie, daarom zijn we aangesloten bij 'the Headshotcrew'. Dit is hét wereldwijde netwerk van professionele portretfotografen, opgericht door 's werelds meest vooraanstaande portretfotograaf; Peter Hurley.
Alle zakelijke portretfotografen waar wij mee samenwerken zijn persoonlijk opgeleid door Peter Hurley en dat zie je terug in de constante kwaliteit van onze foto's.
Wil je meer weten over onze visie en manier van werken? Lees dan hier meer over ons

Wat gaat me dat dan kosten?
Fotoshoot in Breda

Je bent welkom in onze fotostudio
Een professionele profielfoto in onze studio kost € 79,- excl btw. 
Wanneer je met meerdere collega's tegelijk komt dan hanteren wij groepskorting. 
Wil je meer weten over profielfoto's in de studio? Kijk dan even hier.

Vraag offerte aan
Fotoshoot op Locatie

Wij fotograferen overal
Efficiënt bij jou op de zaak al je personeel op één dag op de foto én dit direct combineren met een bedrijfsreportage? Alles is mogelijk!

Vraag offerte aan

Coaching voor HET BESTE RESULTAAT
Coaching voor HET BESTE RESULTAAT

Aandacht voor
kwaliteit

Om de portretten te optimaliseren bewerken we iedere foto na en controleren deze op contrast, scherpte en kleurechtheid. Ook onregelmatigheden in de huid bekijken we en lossen we voor je op. Wil je net dat beetje extra creëren dan kun je een professionele visagiste bij je fotoshoot te reserveren. Zij zal met aandacht kijken naar je natuurlijke tinten van huid en ogen en versterkt deze middels visagie. Dit levert een nóg sterker eindresultaat op.

Interesse in Onze diensten?
Neem contact op
Onze partners
KleurenFelix
Lead2Deal
City Of Imagineers
Tedx