076 521 28 60

LINKEDIN SESSIE

ZELFVERZEKERDE EN ONTSPANNEN PORTRETTEN DOOR PERSOONSGERICHTE COACHING

Voor ondernemers en professionals die op zoek zijn naar krachtige foto's voor bijvoorbeeld LinkedIn.

LINKEDIN SESSIE

LAAT SPANNING JE LINKEDIN FOTO NIET MEER VERPESTEN

Vind je het spannend om op de foto te gaan? Weet je je geen houding te geven voor de camera? Wanneer zenuwen het overnemen tijdens een fotoshoot, zal de foto geen recht doen aan de persoon die je bent. Zonde!

Maak korte metten met spanning. Ga voor zelfvertrouwen.
Laat je coachen door LinkedIn fotograaf en eerste indruk expert Wijnand Geuze en krijg foto's die recht doen aan jouw professionaliteit. Wijnand neemt de tijd voor je en zorgt ervoor dat je je tijdens de fotosessie op je gemak voelt. Met gerichte coachingstechnieken haalt hij jouw sterkste eigenschappen naar boven. Je ziet jezelf ontspannen, zelfverzekerd en krachtig terug op de foto.

LAAT SPANNING JE LINKEDIN FOTO NIET MEER VERPESTEN

EEN KRACHTIGE LINKEDIN FOTO

zorgt ervoor dat:

 • Je zelfverzekerd overkomt
 • Klanten je serieus nemen
 • Mensen sneller contact met je opnemen
 • Je meer omzet draait
 • Mensen je onthouden
 • Mensen vertrouwen hebben in jou als professional
RESERVEER MIJN SESSIE
EEN KRACHTIGE LINKEDIN FOTO

LINKEDIN SESSIE STAPPENPLAN

STAP 1: Intake
Voorafgaand aan de fotoshoot krijg je een online intakeformulier toegestuurd om te bepalen wat je wilt uitstralen op jouw LinkedIn foto. Ook ontvang je uitgebreide tips om je voor te bereiden.

STAP 2: Overleg & coaching 
Bij aankomst in de studio bespreek je samen met fotograaf Wijnand Geuze waarvoor je jouw foto wilt gebruiken en wat je wilt uitstralen. Vervolgens neem je plaats op de kruk, gaan de lichten aan en coacht Wijnand je naar jouw gewenste uitstraling toe. Tijdens de fotoshoot wordt de tijd voor je genomen en bekijken jullie samen direct de foto’s, zodat je kunt kiezen welke foto’s je professioneel wilt laten bewerken.

STAP 3: Je bent blij
Je krijgt jouw foto’s binnen anderhalve week bewerkt en in hoge resolutie toegestuurd voor onbeperkt gebruik. Voor Wijnand is het pas een geslaagde shoot wanneer je écht blij bent met het resultaat.

LINKEDIN SESSIE STAPPENPLAN

WAT KRIJG JE?

 • ± 40 minuten in de studio
 • Vooraf online intakeformulier om te bepalen wat je wilt uitstralen
 • Verdiepende coaching voor ontspanning en zelfvertrouwen
 • Ruime keuze uit foto’s waarvan er 2 professioneel bewerkt worden
 • Extra foto's te bestellen voor € 25,- per stuk
 • Ook al ben je foto-ón-geniek, met gerichte coaching komen we tot het beste resultaat
 • Uit te breiden met 2 extra foto's & kledingwissel (LinkedIn Sessie PLUS)
 • Uit te breiden met professionele visagie: + € 75,- p.p. (aanrader!)

PRIJS: € 150,- (EXCL. BTW)

RESERVEER DIRECT MIJN SESSIE
WAT KRIJG JE?

KLANTEN AAN HET WOORD:

★★★★★ - Loubna Zarrou, Spreker, Coach
"Wijnand heeft hele mooie portretfoto's gemaakt. Ik ben vrij kritisch over foto's. Zeker portretfoto's die ik wil gebruiken voor social media, maar op deze foto's ben ik heel trots! Wijnand, super bedankt!"

KLANTEN AAN HET WOORD:

WAT KOST HET WANNEER JOUW PROFIELFOTO NIET LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT?

Laura heeft haar eigen coachingspraktijk. Mensen komen naar haar toe wanneer ze meer uit zichzelf willen halen, van hun onzekerheid af willen of willen groeien met hun business. Laura is een krachtige dame en bezit alle tools om hen te helpen. Er is alleen één probleem: ze heeft weinig klanten. Waarom?

De foto’s op Laura’s website en LinkedIn profiel stralen niet uit wat ze te bieden heeft. “Hoe kan ze mij helpen als ze er zelf onzeker uitziet?” Hierdoor haken mensen al af voordat ze een gesprek hebben gehad.
Met één misgelopen coachingstraject verliest Laura ruim € 5.000,- per jaar.

Dit geldt niet alleen voor Laura.

JE KUNT EEN HOOP MISLOPEN DOOR EEN ONZEKERE FOTO
Ben je bijvoorbeeld makelaar, maar heb je een onbetrouwbare uitstraling op de foto? Kopers kunnen hierdoor afhaken. Het huis wordt niet verkocht en je loopt € 10.000 mis. Ben je een consultant en heb je een ontoegankelijke blik op de foto? Een bedrijf waar je aan de slag wilt concludeert dat je ‘niet in het team past’ en je wordt niet uitgenodigd. Een verloren kans.

Wat verlies jij door een verkeerde indruk op de foto? 

WAT KOST HET WANNEER JOUW PROFIELFOTO NIET LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT?

WIJ SNAPPEN HOE BELANGRIJK EEN GOEDE EERSTE INDRUK IS

Ieder persoon is anders. Iedereen heeft unieke doelen en wensen. Er bestaat geen ‘vast recept’ voor een succesvol persoon. Ook niet voor een goede LinkedIn foto. Er zijn echter wél bewezen ingrediënten die samen een krachtig portret maken. Samen gaan we op zoek naar wat jij wilt laten zien op de foto. Welke ingrediënten jij wilt gebruiken. Fotograaf Wijnand Geuze denkt met je mee en geeft gedegen advies.

RESERVEER MIJN SESSIE
WIJ SNAPPEN HOE BELANGRIJK EEN GOEDE EERSTE INDRUK IS

KLANTEN AAN HET WOORD:

★★★★★Mark Soons, Auteur
“Portretfoto’s maken… doodeng! Maar wat leuk om voor de camera van Wijnand Geuze te verschijnen. Fijn om met tips op je gemak gesteld te worden!”

KLANTEN AAN HET WOORD:

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben echt niet fotogeniek. Lukt het wel om een sterke LinkedIn foto van mij te maken?
Geef het vooraf aan als je jezelf niet fotogeniek vindt of onzeker bent. Fotograaf Wijnand Geuze heeft ruime ervaring met mensen met camera-angst en gebruikt verdiepende coachingstechnieken om je voor de camera te laten ontspannen en zelfvertrouwen op te roepen. Hij belooft ook ‘foto-ON-genieke’ mensen een krachtig portret. Vind je het echt heel erg spannend om op de foto te gaan? Dan kun je de Coaching Sessie boeken.

Wat als het niet lukt om mij binnen de tijd goed op de foto te krijgen?
Door zijn werk als fotograaf en trainer weet Wijnand zijn fotografie perfect aan te sluiten bij wat je wilt uitstralen. Hij zegt niet voor niets: "Iedereen is fotogeniek". Dit is een kwestie van goede coaching. Bij de LinkedIn sessie wordt hier de tijd voor genomen. Als je nog meer coaching en tijd in de studio wilt kun je de Charisma Sessie of de Coaching Sessie boeken.

Wat voor kleding moet ik aan?
Bij een portretfoto gaat het om de persoon, niet om de kleding. Zorg er dus voor dat kleding niet de aandacht afleidt van het gezicht. Dit betekent geen drukke motiefjes of schreeuwerige kleuren. Wees bescheiden met accessoires en (voor de dames) let op het decolleté. Bekijk hier een aantal belangrijke do’s en don’ts over kleding. Neem twee extra sets kleding mee, zodat je kunt kiezen bij de kledingwissel.

Heb je nog een vraag die niet beantwoord is? Kijk eens bij de FAQ of stel je vraag via het contactformulier.

RESERVEER MIJN LINKEDIN SESSIE
VEELGESTELDE VRAGEN
MEER DAN 100 5-STERREN RECENSIES OP GOOGLE ★★★★★

reserveer direct je sessie

RESERVEER MIJN SESSIE