076 521 28 60

Branding
voor bedrijven

Zet jouw bedrijf in de spotlights

 Branding voor bedrijven
Notice:<i>Undefined offset: 8</i><br />
 Branding voor bedrijven
 Branding voor bedrijven

STERKE BEDRIJFSREPORTAGE

 
Wil je dat klanten vertrouwen hebben in jouw bedrijf? Dan zijn sterke foto’s cruciaal. Visualiseer bedrijfsprocessen, laat zien met wie je klanten contact hebben of zet simpelweg jouw pand op de website. Professionele foto's geven je een transparante en persoonlijke uitstraling online.

SAMEN JE BEDRIJFSIDENTITEIT IN KAART BRENGEN
SAMEN JE BEDRIJFSIDENTITEIT IN KAART BRENGEN

Geef klanten een kijkje in eigen keuken. Je bedrijfscultuur en visie zijn niet in één beeld te vangen. Met enkel foto’s van jullie locatie en werknemers laat je klanten niet direct zien waar jullie voor staan. Maar hoe doe je dit dan wel? Fotograaf Wijnand Geuze vertaalt door zijn ruime ervaring in bedrijfsfotografie en reportages werkprocessen gemakkelijk naar pakkend beeldmateriaal. Hij luistert gericht naar jouw visie, zodat jullie samen optimaal de bedrijfsidentiteit kunnen visualiseren. Jouw bedrijf is meer dan een machine waar producten uit komen rollen. Laat dat zien!

 

Jouw bedrijf is meer dan alleen het eindproduct

SAMEN JE BEDRIJFSIDENTITEIT IN KAART BRENGEN
SAMEN JE BEDRIJFSIDENTITEIT IN KAART BRENGEN

HOE VERLOOPT EEN FOTOSHOOT

Voorafgaand de fotoshoot bepalen we samen de mooiste plek voor de foto’s. Ook lichtval, compositie en kleding, passend bij de omgeving, stemmen we af. Eventuele bedrijvigheid op de locatie wordt ingeschat en zal waar nodig op de fotoshoot gedirigeerd worden.

Fotoshoots buiten zijn onderhevig aan weersomstandigheden, daarom controleren we een aantal dagen voor de fotoshoot of het weer gunstig genoeg is. Ook geven we vooraf tips en instructies zodat iedereen weet waar hij aan toe is!

 

SAMEN JE BEDRIJFSIDENTITEIT IN KAART BRENGEN

PROFIELFOTO'S VAN WERKNEMERS

Je specialisme en visie worden uitgedragen door de professionals die je voor je hebt werken. Zij vormen mede het ‘visitekaartje’ van jouw bedrijf en roepen met krachtige portretten een positieve en transparante beleving op bij  klanten.

De ervaring leert dat een profiefotoshoot door werknemers als erg positief wordt ervaren. Zij zien dit als extra waardering van jou als werkgever; je geeft ze een cadeau. Door de mobiele fotostudio voor portretten is het mogelijk om een bedrijfsreportage te combineren met een profielfotodag bij jou op locatie. Omdat de tijd dat je personeel niet aan het werk is, kostbaar is, maakt Wijnand door middel van ‘powercoaching’ krachtige portretten in een korte tijd. 

SAMEN JE BEDRIJFSIDENTITEIT IN KAART BRENGEN

GOEDE BEDRIJFSFOTO'S ZORGEN ERVOOR DAT...

 • Mensen je onthouden
 • Je jouw bedrijf krachtiger op de kaart kunt zetten
 • Je vertrouwen wekt bij de klant
 • Je de uitstraling laat zien die bij jouw bedrijf past
 • Klanten eerder met je in zee gaan
 • Jouw bedrijf en werknemers zelfverzekerd overkomen
 • LinkedIn profielen van werknemers overeenkomen met jullie website

IK WIL STERKE BEDRIJFSFOTO'S LATEN MAKEN

MEER DAN 120 5-STERREN RECENSIES OP GOOGLE ★★★★★

VRAAG EEN INTAKE AAN OF RESERVEER DIRECT

Reserveer jouw plek