076 521 28 60

Branding
Voor ondernemers

Portretfoto's voor website of magazine

  Branding  Voor ondernemers
Notice:<i>Undefined offset: 8</i><br />
  Branding  Voor ondernemers
  Branding  Voor ondernemers

krachtige foto's met
een hoge attentiewaarde

Jezelf krachtig profileren is erg belangrijk. Wellicht wil je meer dan alleen zichtbaarheid en heb je behoefte om je verhaal, je dienst of functie extra kracht bij te zetten. En portret op locatie versterkt je uitstraling én maakt je profilering online of in redactioneel stuk in een magazine nog sterker.

WE COACHEN JOU TOT HET BESTE RESULTAAT
WE COACHEN JOU TOT HET BESTE RESULTAAT

Tijdens een fotosessie gebeurd er meer dan alleen maar het maken van een foto. Er gaat zoveel door de persoon heen tijdens een fotoshoot. Vaak voelen mensen zich ongemakkelijk. Daarom geloven wij dat het coachen en communiceren met jou gedurende een fotoshoot het verschil maakt. We bespreken wat je wilt, hoe je wilt overkomen en begeleiden en coachen je uitgebreid tijdens de fotoshoot. Hiermee halen we het beste in je naar boven én dat ga je zien aan je persoonlijke professioneel portret.

FOTOGRAFIE IS EEN AMBACHT, COACHING DE KUNST

WE COACHEN JOU TOT HET BESTE RESULTAAT
WE COACHEN JOU TOT HET BESTE RESULTAAT

Portret
op locatie

Voorafgaand de fotoshoot zullen we de locatie bezoeken om samen de mooiste plek voor de foto te bepalen. Ook bekijken we lichtval, compositie, bedrijvigheid en stemmen we kleding af, passend bij de achtergrond. Zelf kan je van te voren onze tips voor een professionele foto bekijken. Fotoshoots buiten zijn onderhevig aan weersomstandigheden en daarom zullen we een aantal dagen voorafgaand controleren of het weer gunstig genoeg is voor de fotoshoot. Van de gemaakte foto's maken we een ruime selectie die je middels een online portaal kan bekijken en selecteren. De uitgekozen foto's worden professioneel bewerkt en worden aangeleverd op hoge resolutie of een formaat naar wens.

WE COACHEN JOU TOT HET BESTE RESULTAAT

Groepsfoto
op locatie

Een groepsfoto op locatie is qua werkwijze bijna gelijk aan een portret op locatie met als belangrijke verschil dat we extra aandacht besteden aan de compositie en bijbehorende groepsdynamiek. Van de gemaakte foto's maken we een ruime selectie die je middels een online portaal kan bekijken en selecteren. De uitgekozen foto's worden professioneel bewerkt en worden aangeleverd op hoge resolutie of een formaat naar wens.

Offerte aanvragen
WE COACHEN JOU TOT HET BESTE RESULTAAT

GEEF extra sfeer aan je online profilering

Een krachtig portret zal meerwaarde geven aan je zichtbaarheid en profilering.  Als je nog meer wilt vertellen over jezelf, bijvoorbeeld over je werkgebied of specialiteit, kan een thematische benadering bijdragen aan de uitstraling en sfeer die je wilt wegzetten. Dit kunnen we bewerkstelligen middels een attribuut of de achtergrond van een karakteristieke locatie. 
Neem contact op met studio, wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

WE COACHEN JOU TOT HET BESTE RESULTAAT
WE COACHEN JOU TOT HET BESTE RESULTAAT

DIGITAAL BEWERKEN

Iedere foto die je ontvangt zullen we professioneel bewerken om het portret of foto nog meer kracht bij te zetten. We controleren iedere foto op contrast, scherpte en kleurechtheid. Wij vinden dat jouw foto representatief moet zijn voor wie je bent. Het gaat namelijk om de uitstraling! Maar heb je toevallig een slechte nacht gehad of uitgerekend die dag een pukkeltje midden op je neus, dan lossen wij dit voor je op. Wil je toch weinig aan het toeval overlaten en je goed voorbereiden op de fotoshoot? Lees hier de tips voor een professionele fotoshoot.

 

Wil je een fotoshoot Boeken?
Neem contact op
Onze partners
KleurenFelix
Lead2Deal
City Of Imagineers
Tedx