076 521 28 60

CHARISMA SESSIE

Jouw unieke karakter vertaald in een krachtig portret

★★★★★ LAAT KARAKTER EXCELLEREN

Voor auteurs, sprekers, coaches en professionals die afhankelijk zijn van een goede eerste indruk.

CHARISMA 
SESSIE

KLOPT JOUW FOTO NIET MET WIE JE BENT?

Sta je regelmatig op podia, schrijf je boeken of geef je trainingen? Dan is jouw eerste indruk cruciaal. Een matige foto op de achterflap van je boek zorgt voor significant minder verkopen. En wanneer je online indruk niet goed is zullen de zalen wel gevuld zijn, maar helaas niét voor jou. Als je in jouw werk afhankelijk bent van een goede eerste indruk, maar je foto niet laat zien wat je te bieden hebt verlies je slagkracht. Je geloofwaardigheid daalt en je krijgt niet de kansen die je verdient.

LAAT ZIEN WIE JE BENT, ZODAT JE KRIJGT WAT JE WILT. 

De Charisma Sessie gaat dieper dan andere fotoshoots. Portretfotograaf Wijnand Geuze gebruikt een unieke coachingsmethode om charisma bij je op te roepen. Het is zijn missie iedereen fotogeniek te maken. Je kunt dus een hoop enthousiasme en coaching verwachten. 

KLOPT JOUW FOTO NIET MET WIE JE BENT?

EEN CHARISMATISCH PORTRET

zorgt ervoor dat: 

 • Je serieus wordt genomen 
 • Je de kans krijgt om jouw visie over te dragen 
 • Je vaker wordt geboekt 
 • Je zelfverzekerd overkomt
 • Mensen vertrouwen hebben in jou als professional 
 • Mensen je onthouden 
 • Jouw verhaal sterker overkomt 
 • Mensen eerder contact met je opnemen
RESERVEER MIJN SESSIE
EEN CHARISMATISCH PORTRET

CHARISMA SESSIE STAPPENPLAN

STAP 1: Intake 
Voorafgaand aan de fotoshoot krijg je een online intakeformulier om te bepalen wat je wilt uitstralen op de foto. Bepalen wat jouw waarden zijn en hoe je over wilt komen is namelijk essentieel voor een authentiek portret. Ook ontvang je uitgebreide tips om je voor te bereiden op de shoot.

STAP 2: Overleg & coaching
In de studio wordt ruim de tijd genomen om jouw wensen te bespreken, zowel voor als tijdens het fotograferen. Fotograaf Wijnand Geuze denkt met je mee, geeft advies en coacht. Tijdens de shoot bekijken jullie samen de foto’s en schaven jullie steeds bij, zodat je een veelzijdige selectie foto’s krijgt waarbij iedere foto authentiek en charismatisch is. 

STAP 3: Tijd voor Trots
Na de shoot kiezen jullie samen jouw favoriete foto’s. Deze worden professioneel bewerkt en krijg je in hoge resolutie toegestuurd voor onbeperkt gebruik. Je mag pas naar huis als je écht trots bent op je foto’s.

CHARISMA SESSIE STAPPENPLAN

WAT KRIJG JE?

 • ± 60 minuten in de studio, maar we gaan door tot je 100% tevreden bent
 • Vooraf online intakeformulier om jouw waarden en uitstraling te bepalen
 • Uitgebreid persoonlijk advies over jouw perfecte (online) eerste indruk
 • Mogelijkheid tot 3 kledingwissels
 • Persoonlijke lichtopstelling: verschillende licht types om je uitstraling te versterken
 • Verschillende achtergronden
 • Zowel portretfoto’s als halftotaal foto’s (handig voor verschillende uitsnedes op je website)
 • Ruime keuze uit foto’s, waarvan er 3 professioneel bewerkt worden
 • Je kunt uiteraard ook meer foto’s bestellen (€ 25,- per extra foto)
 • Ook al vind je jezelf niet fotogeniek, met gerichte coaching sta je charismatisch op de foto: fotogeniek-garantie
 • Uit te breiden met professionele visagie: + € 79,- (aanrader!)


UNIEK BIJ DEZE SESSIE: CHARISMA-COACHING

Bij de Charisma Sessie wordt alles ingezet om jouw karakter te laten excelleren. Wijnand gebruikt verdiepende coachingstechnieken om de drie belangrijkste aspecten van charisma bij je op te roepen:

 • Zelfvertrouwen
 • Toegankelijkheid / connectie
 • Oprechte focus


Niet fotogeniek? 

Wijnand is ervan overtuigd dat IEDEREEN charismatisch en fotogeniek kan zijn. Charisma kun je leren. Fotogeniek zijn ook. Dit is een kwestie van goede coaching en oefening. Het is belangrijk dat je dit zelf ook gelooft en vertrouwen hebt in de fotograaf.

PRIJS: € 239,- (EXCL. BTW)

RESERVEER DIRECT MIJN SESSIE
WAT KRIJG JE?

VISAGIE

Een charismatisch portret bereik je vooral met ontspanning en zelfvertrouwen. Wanneer je ‘echt’ durft te zijn. Wil je nóg beter naar voren komen? Dan raden wij professionele visagie aan. De visagistes van LINK Fotografie zijn experts in het versterken van natuurlijke schoonheid. Ze weten precies wat jouw gezicht nodig heeft voor een perfect charismaportret. Lees meer...

Visagie is te reserveren voor € 79,- extra (excl. Btw.)

RESERVEER MIJN SESSIE
VISAGIE

klanten aan het woord

★★★★★ - Olivia Fox Cabane, Schrijfster The Charisma Myth, Keynote Speaker & Coach
"Wijnand has an exceptional talent for finding the hidden beauty in his subjects. You can relax, knowing you're in safe hands. Wijnand, thank you for coming into my life."

klanten aan het woord

★★★★★ - Marvin Leenders, ULTRA Personal Trainer
“Wijnand heeft alle foto's geschoten voor mijn nieuwe branding en ik ben erg enthousiast over het resultaat. Het was voor mij belangrijk dat alle foto's precies laten zien wie ik als persoon ben en dat de foto's professioneel overkomen. Kwaliteit is namelijk een van mijn belangrijkste kernwaarden. Dit heeft Wijnand weten te bewerkstelligen op een fijne manier. Ik voelde mij erg thuis bij hem. Wijnand bedankt en de foto's spreken voor zich.”

STA JIJ 1-0 ACHTER DOOR JE FOTO?

Peter is veelgevraagd spreker. Dagelijks wordt hij geboekt om zijn unieke visie op duurzaamheid met grote groepen te delen. Hij vertelt met charme en zijn verhaal staat als een huis. Maar toch lopen de eerste 10 tot 20 minuten van zijn lezingen stroef. Het publiek reageert mat en zijn verhaal komt niet over. Telkens weer kost het Peter een hoop moeite om de zaal voor zich te winnen. Na een uurtje spreken is hij doodop. Wat is er aan de hand?

Op de uitnodiging stond een foto waar Peter onzeker en gesloten op stond. Met zijn portretfoto maakte hij een slechte indruk en stond hij meteen 1-0 achter. Als je één keer een slechte indruk maakt, moet je vervolgens 8 keer iets positiefs laten zien om het vertrouwen terug te winnen. Aan dit ‘fixen’ verloor Peter de helft van zijn seminars.

“Als je één keer een slechte indruk maakt, moet je vervolgens 8 keer iets positiefs laten zien”

Heel eerlijk: ben jij ook kostbare tijd en energie kwijt aan het wegpoetsen van een verkeerde indruk?

STA JIJ 1-0 ACHTER DOOR JE FOTO?

NIET MEER FIXEN: WIJ ZORGEN ERVOOR DAT JE 2-0 VÓÓR STAAT

Met een slechte foto sta je achter. Met een goede foto sta je voor. Zo simpel is het. En wat nou met een fantástische foto? Wij gaan voor het hoogst haalbare: charismaportretten die jou een vóórsprong geven. Met een charismatisch portret laat je zien wie je bent en waar je voor staat.

Durf jij ‘echt’ te zijn?

RESERVEER DIRECT MIJN SESSIE
NIET MEER FIXEN: WIJ ZORGEN ERVOOR DAT JE 2-0 VÓÓR STAAT

KLANTEN AAN HET WOORD:

★★★★★ - Ron Immink, Auteur, spreker, entrepreneur
"Wijnand is veel meer dan een fotograaf. Hij begrijpt de eerste indruk, de nuance van een afbeelding en geeft de juiste tips om ervoor te zorgen dat je de foto krijgt die je wilt en nodig hebt.”

KLANTEN AAN HET WOORD:

★★★★★ - Richard de Hoop, Spreker 
"Wijnand weet je op je gemak te stellen en door zijn gerichte aanwijzingen krijg je een perfecte foto van jezelf. Zo een die je met trots wil delen :-)”

VEELGESTELDE VRAGEN

Maar charisma kun je toch niet leren?
Dit is een misvatting. Natuurlijk kun je charisma leren! Je hoeft geen Obama te zijn om charisma te hebben. Hij heeft het zelf ook moeten leren. Het is een kwestie van oefening en de juiste coaching. Wijnand Geuze is naast portretfotograaf ook gecertificeerd NLP-coach en geeft workshops en lezingen over charisma. Hij begeleidt je, helpt je en coacht je naar charisma toe.

Ik ben bang dat ik dit niet kan. Is deze sessie bedoeld voor mensen die ervaring hebben met fotoshoots?
Nee, de Charisma Sessie is ook voor mensen zonder camera-ervaring of mensen die het spannend vinden om op de foto te gaan. Een voorwaarde is wel dat je jezelf 100% geeft tijdens de sessie. Dit doet Wijnand ook. Vind je het echt heel spannend om op de foto te gaan en wil je extra tijd voor coaching en ontspanning? Boek dan de Coaching Sessie.

Wat is de toegevoegde waarde van de Charisma Sessie t.o.v. andere shoots?
De Charisma Sessie gaat een stuk dieper dan andere shoots. Wat deze sessie uniek maakt is vooral de gerichte charismacoaching. De focus ligt op de drie aspecten van charisma: zelfvertrouwen, toegankelijkheid en focus. Daarnaast krijg je meer tijd in de studio, heb je 3 kledingwissels en krijg je meer professioneel bewerkte foto’s. Ook kun je halftotaal foto’s laten maken en werkt Wijnand met verschillende belichtingen en achtergronden om te zoeken naar wat het best bij je past.

Heb je nog een vraag die niet beantwoord is? Kijk eens bij de FAQ of stel je
vraag via het contactformulier.

Reserveer mijn sessie
VEELGESTELDE VRAGEN
MEER DAN 100 5-STERREN RECENSIES OP GOOGLE ★★★★★

Reserveer direct je sessie

RESERVEER MIJN SESSIE