076 521 28 60

Charisma Sessie

Unieke karakters vertaald in krachtige portretten

★★★★★ 100% FOTOGENIEK-GARANTIE

Hoogwaardige charismaportretten voor teams die afhankelijk zijn van een sterke eerste indruk.

Charisma Sessie

Wat kost jullie eerste indruk?

Dit is een fundamentele vraag. Teams met een growth mindset zijn afhankelijk van een sterke eerste indruk. Waarom? Omdat ze zónder deze sterke indruk (of nog erger: met een slechte eerste indruk) kansen laten liggen. 

Klanten vertrouwen je pas wanneer je jezelf durft te laten zien en 'écht' durft te zijn. Ook als team. Als portretfoto’s niet laten zien wat jullie te bieden hebben, verliezen jullie geloofwaardigheid. Geen geloofwaardigheid betekent geen vertrouwen. Geen vertrouwen betekent geen contact. Een gemiste kans.

Wat kost het wanneer jullie foto’s niet laten zien wat jullie waard zijn? 

Download de prijslijst
Wat kost jullie eerste indruk?

Charismatische portretten

Zorgen ervoor dat jullie als team:

 • Zelfverzekerd overkomen
 • Meer omzet draaien
 • Serieus worden genomen 
 • De kans krijgen om jullie visie over te dragen 
 • Vertrouwd en benaderd worden door potentiële klanten 
 • Jullie verhaal nóg sterker kunnen neerzetten
 • Worden onthouden

Een charismaportret schept kansen. Voor een individu én het team.
Je laat zien wie je bent, zodat je krijgt wat je wilt.

Charismatische portretten

Hoe verloopt de charisma sessie?

STAP 1: Intake
Voorafgaand aan de fotoshoot krijgt ieder teamlid een persoonlijk online intakeformulier om te bepalen wat hij of zij wil uitstralen op de foto. Bepalen wat je waarden zijn en hoe je over wilt komen is namelijk essentieel voor authentieke portretten. Ook ontvangen jullie uitgebreide tips om jullie goed voor te bereiden op de shoot.

STAP 2: De Fotoshoot 
Op jullie locatie wordt een professionele fotostudio opgezet. Fotograaf Wijnand Geuze neemt ruim de tijd om jullie wensen te bespreken, zowel voor het team als per persoon. Ieder model krijgt een volwaardige fotoshoot waarbij de tijd wordt genomen om spanning weg te nemen en zelfvertrouwen op te roepen. Er is meer dan genoeg tijd voor uitgebreide persoonlijke coaching. Wijnand denkt mee en geeft advies. Tijdens de shoot bekijkt hij samen met het model de foto’s en schaven ze steeds bij, zodat iedereen twee écht charismatische en authentieke portretten krijgt.  

STAP 3: Tijd voor trots 
Na de fotoshoot kiest Wijnand samen met de modellen de beste portretten. Deze worden professioneel bewerkt en krijgen jullie in hoge resolutie toegestuurd voor onbeperkt gebruik. Jullie zijn pas klaar als ieder model écht trots is op zijn of haar foto’s. 

Hoe verloopt de charisma sessie?

Wat krijgen jullie?

 • Geen gedoe: vooraf uitgebreide uitleg over de organisatie van deze dag door een bulletproof werkplan
 • Tot 7 portretten per dag
 • 6 uur fotografie, pauze en uitloop uiteraard niet meegerekend
 • Persoonlijk online intakeformulier voor alle modellen, zodat iedereen het optimale uit de shoot haalt
 • Een mail met tips voor de shoot die je door kunt sturen naar de modellen
 • Professionele fotobewerking zodat alle foto’s dezelfde look & feel hebben
 • Persoonlijke charisma-coaching haalt spanning weg en zorgt voor portretfoto’s met een krachtige, charismatische uitstraling
 • Per model uitgebreid persoonlijk advies of zijn/haar perfecte eerste indruk 
 • Optie voor kledingwissels
 • Verschillende achtergronden 
 • Zowel portretten als halftotaal foto’s (handig voor verschillende uitsnedes op de website)
 • Meer foto’s te bestellen (€ 25,- per extra foto)
 • Uit te breiden met professionele visagie (aanrader!) 

 

Download prijslijst
Wat krijgen jullie?

Uniek bij deze sessie: charisma-coaching

Bij de Charisma Sessie wordt alles ingezet om jullie karakters te laten excelleren. Wijnand gebruikt verdiepende coachingstechnieken om de drie belangrijkste aspecten van charisma op te roepen:

 • Zelfvertrouwen
 • Toegankelijkheid
 • Oprechte focus

Niet fotogeniek? 
Wijnand is ervan overtuigd dat iedereen charismatisch en fotogeniek kan zijn. Charisma kun je leren. Fotogeniek zijn ook. Dit is een kwestie van goede coaching en oefening. Het is belangrijk dat jullie dit zelf ook geloven en alles willen geven. Wijnand doet dit ook en gaat altijd voor het hoogst haalbare resultaat.

Direct intake aanvragen
Uniek bij deze sessie: charisma-coaching

KLANTEN AAN HET WOORD

★★★★★ - Tibor Olgers, Eigenaar Tibor.nl
“Super blij met onze team fotoshoot. Exact de uitstraling die we wilden. De portretten zijn veel meer dan 'gewoon mooie foto's'; het zijn een verlengde van ons merk. Ik kan Wijnand met mijn hand in het vuur aanbevelen!"

KLANTEN AAN HET WOORD

Staan jullie 1-0 achter door jullie foto's?

Bart werkt in een jong en gedreven team. Het zijn de besten in hun werkveld en ze bezitten alle capaciteiten om hun markt te veroveren. Talent, gedrevenheid, creativiteit… Het lijkt of niets hen kan stoppen. Totdat je hun foto’s ziet…

De portretfoto’s op hun website laten totaal niet zien wat Bart en zijn collega’s waard zijn. Online zie je ongemak en onzekerheid. Dit staat lijnrecht tegenover het zelfvertrouwen en de expertise die ze tijdens hun werk laten zien. Op de foto gaan vonden ze spannend. Logisch, maar hierdoor komen hun foto’s niet overeen met wie ze zijn. Onder klanten zorgt dit voor wantrouwen nog vóórdat ze elkaar hebben ontmoet.

Door hun slechte foto’s staat het team direct 1-0 achter. Bij iedere vervolgafspraak moeten ze deze verkeerde eerste indruk te repareren. En dat kost een hoop energie.

Staan jullie 1-0 achter door jullie foto's?

Niet meer repareren: wij zorgen ervoor dat jullie 2-0 vóór staan

Met slechte foto’s sta je achter. Met goede foto’s sta je voor. Zo simpel is het. En wat nou met fantástische foto’s? Wij gaan voor het hoogst haalbare: charismaportretten geven die jullie een vóórsprong geven. Met charismatische portretten laten jullie zien wie jullie zijn en waar jullie voor staan. 

Durven jullie ‘echt’ te zijn? 

Download de prijslijst
Niet meer repareren: wij zorgen ervoor dat jullie 2-0 vóór staan

KLANTEN AAN HET WOORD

★★★★★ - Marvin Leenders, ULTRA Personal Trainer
“Wijnand heeft alle foto's geschoten voor mijn nieuwe branding en ik ben erg enthousiast over het resultaat. Het was voor mij belangrijk dat alle foto's precies laten zien wie ik als persoon ben en dat de foto's professioneel overkomen. Kwaliteit is namelijk een van mijn belangrijkste kernwaarden. Dit heeft Wijnand weten te bewerkstelligen op een fijne manier. Ik voelde mij erg thuis bij hem. Wijnand bedankt en de foto's spreken voor zich.”

KLANTEN AAN HET WOORD

★★★★★ - Patrick Mouwen, Microsoft Programme Architect
“As I've learned from Wijnand Geuze, portret photography is about making the model feel comfortable by truly connecting with that person, making fun together and the right coaching. If you have doubts you'll ever be able to recognise your true self in a photo, then I would recommend you to make an appointment with Wijnand Geuze from LINK Fotografie. He'll assist you from start to finish, from the type of clothing to the right postures. But most importantly, Wijnand is able to make you feel comfortable quickly. It's great fun working with him."

Veelgestelde vragen

Fotograferen jullie ook meer dan 15 personen op één dag?
Nee. De Charisma Sessie zorgt voor hoogwaardige portretfoto's met ieder een authentieke, charismatische uitstraling. Om modellen naar deze uitstraling toe te coachen en de hoge kwaliteit te waarborgen is tijd nodig. Je kunt ons wel meerdere dagen boeken.

Wat maakt de Charisma Sessie uniek?
De Charisma Sessie is uniek door de manier van coachen. Bij Charisma Coaching is alles erop gericht om een écht charismatische uitstraling naar boven te halen: zelfvertrouwen, toegankelijkheid en oprechte focus. Fotoshoots voor bedrijven kunnen soms gehaast of onpersoonlijk overkomen... de Charisma Sessie is alles behalve dat. Ieder teamlid krijgt een volwaardige fotoshoot waar de tijd wordt genomen voor persoonlijke coaching en overleg. 

Waar moet ik organisatorisch allemaal aan denken bij een fotoshoot? 
We hebben 12,5 jaar ervaring in het organiseren van fotoshoots op locatie en hebben een volledig uitgewerkt werkplan dat we met onze klanten delen. 

Heb je nog een vraag die niet beantwoord is? Kijk eens bij de FAQ of neem contact op.

Prijslijst aanvragen
Veelgestelde vragen
MEER DAN 120 5-STERREN RECENSIES OP GOOGLE ★★★★★

Vraag direct de prijslijst aan

Download prijslijst