076 521 28 60

Charisma workshop

Je hele team gegarandeerd charismatisch op de foto

De unieke combinatie van workshop en fotosessie zorgt voor zelfvertrouwen, ontspanning en vooral… enthousiásme! Het resultaat: ongekend krachtige portretfoto’s.

Charisma 
workshop

"IK BEN NIET FOTOGENIEK. PUNT."

90% van de mensen zegt het. 
Maar is het ook écht zo? 

Veel mensen vinden het eng om op de foto te gaan. In hun werk stralen ze enthousiasme en zelfvertrouwen uit, maar voor de camera voert spanning de boventoon. En dan geven fotografen ook nog eens verkeerde aanwijzingen… Het gevolg? Fotoshoots mislukken en foto’s laten niet zien wat iemand waard is.

Deze mensen beginnen te geloven dat ze niet fotogeniek zijn.
Wat ze niet weten is: fotogeniek zijn kun je leren.

DE VIJAND VERSLAAN

Fotogeniek zijn is onlosmakelijk verbonden met charisma

Deelnemers leren tijdens workshop de gevreesde ‘vijand’ van fotogeniek zijn (camera-angst) te verslaan en worden binnen een uur in een zo hoog mogelijke staat van charisma (zelfvertrouwen, toegankelijkheid en focus) gebracht.

Met humor en simpele oefeningen worden stresshormonen verlaagd en ontspanning en zelfvertrouwen gestimuleerd. Dit zie je terug in de foto’s.

DE VIJAND VERSLAAN

WAT KRIJGEN JULLIE?

DEEL 1: CHARISMA WORKSHOP (1 UUR)
Deelnemers leren:

 • De 3 belangrijkste pijlers van charisma
 • Spanning voor de camera verlagen
 • Hoe ze kracht, vriendelijkheid en focus bij zichzelf kunnen oproepen
 • Welke uitstraling het best past bij hem / haar als persoon én als professional
 • De biologische achtergrond van charisma en hoe ze die in hun voordeel kunnen gebruiken
 • Simpele technieken om charisma dagelijks in te zetten (ook zonder
  camera)

DEEL 2: PROFESSIONELE PORTRETSESSIE (MAX. 24 PERS.)

 • Uitgebreide persoonlijke coaching
 • Foto’s worden direct geselecteerd samen met het model
 • Professioneel bewerkte portretfoto’s, rechtenvrij te gebruiken
 • Uit te breiden met professionele visagie: + € 650,- (excl. BTW)
 • Authentieke en charismatische portretfoto’s voor een eenduidige, sterke uitstraling van jullie team of bedrijf
 • Enthousiaste deelnemers die trots zijn op hun foto
 • 3 studioportret vouchers voor nieuwe medewerkers (1 jaar geldig)

PRIJS: € 1650,- (EXCL. BTW)

vraag direct intake aan
WAT KRIJGEN JULLIE?

KLANTEN AAN HET WOORD

★★★★★ - Job Mantz, ABN AMRO Bank
“Ons hele team is gefotografeerd. Door niet zomaar een fotograaf, maar een echt natuurtalent: Wijnand Geuze. Hij heeft mij immers mooi op de foto gezet, dat is een echte kunst! Ontzettend leuke ervaring inclusief een workshop om jezelf te presenteren en coaching on-the-spot. Een echte aanrader!”

KLANTEN AAN HET WOORD

LEARNING BY DOING

Ervaringsleer maakt de weg vrij voor een succesvolle shoot

Fotograaf Wijnand Geuze gelooft in leren door ervaring. Deelnemers worden op een laagdrempelige, maar zeer effectieve manier geactiveerd door middel van groepsopdrachten, discussierondes en individuele oefeningen.

“Door simpele en doeltreffende oefeningen leren deelnemers hun persoonlijke kwaliteiten in te zetten voor een charismatische uitstraling.” - Wijnand Geuze

Omdat tijdens de workshop geoefend wordt met het oproepen van charisma, is dit tijdens de fotoshoot een stuk makkelijker. Deelnemers léren fotogeniek te zijn, ongeacht onzekerheid of (het ontbreken van) camera-ervaring.

vraag direct intake aan
LEARNING BY DOING

WIJNAND GEUZE ALS TRAINER & COACH

Waar andere fotografen zich vaak alleen ontwikkelen met technische fotografiecursussen, gaat Wijnand verder. Natuurlijk is techniek belangrijk, maar als je alléén hierop focust, laat je iets essentieels liggen.

Naast het technische gedeelte van fotografie focust Wijnand zich vooral op het psychologische deel van fotografie. Hij richt zich op de ontwikkeling die (als portretfotograaf) écht belangrijk is: communicatie en coaching. Als NLP practitioner en gecertificeerd coach helpt hij mensen van camera-angst af en maakt hij zijn overtuiging waarheid: “Iedereen is fotogeniek”.

Tijdens de Charisma Workshop maken deelnemers kennis met charisma-coaching: een manier van coachen waarbij NLP-technieken, lichaamstaal en visualisatie centraal staan.

vraag direct intake aan
WIJNAND GEUZE ALS TRAINER & COACH

KLANTEN AAN HET WOORD

★★★★★ - Reinier van Dieren, Mede-eigenaar 2Peak
"Wijnand is een oprechte, innemende en geïnteresseerde fotograaf, trainer en persoon. Op een natuurlijk en vriendelijke manier gaat hij in gesprek om precies dát over te brengen wat jij over wilt brengen. Een aanrader voor iedere professional die op zoek is naar de juiste profilatie!"

KLANTEN AAN HET WOORD

ZIJN JULLIE DE VOLGENDE?

Klanten die jullie voorgingen zijn o.a. Rabobank, ABN AMRO Bank, Netherlands Business Academy, Evides, ZEISS, Quion en TEDx.

Who's next? :) 

WE ARE NEXT!
ZIJN JULLIE DE VOLGENDE?

TOF HOOR! MAAR UHH...

Hoeveel tijd kost dit ons dan?
De workshop neemt maximaal één uur in beslag. Om ervoor te zorgen dat niemand belangrijke uren mist, kunnen we dit in de ochtend of als lunch & learn sessie doen. De workshop is ook ideaal om te combineren met andere activiteiten op bijvoorbeeld een hutje-hei-dag. Omdat deelnemers tijdens de workshop hebben geleerd te poseren kost de fotoshoot zo’n 10 minuten per persoon.

Hoe organiseren we dit? 
We hebben veel ervaring met het organiseren van deze dagen en hebben een uitgebreid werkplan wat we met jullie delen. We zorgen ervoor dat jullie vooraf en tijdens de workshop zo min mogelijk tijd kwijt zijn. We nemen zo veel mogelijk uit handen en denken mee waar mogelijk.

Dit is Gaaf! Is er ook een dagvullend programma?
Zeker! We hebben zó veel te vertellen over charisma! 
We hebben een uitgebreide, dagvullende training met Charisma Workshop 2.0, break out sessies die zorgen voor meer verdieping en uiteraard de fotosessie. Deze dag zorgt ervoor dat mensen niet alleen leren charismatisch op de foto te staan, maar dat ze ook daadwerkelijk charismatischer door het leven gaan. De dagvullende training zorgt voor teambuilding, zelfverzekerde werknemers én een krachtig visitekaartje voor je bedrijf (pssst… dit betekent meer sales ;-) ).

Zijn jullie enthousiast? Neem contact op voor meer informatie. 

Wij hebben een klein team, is het dan ook geschikt voor ons? 
Ja natuurlijk! Ook voor kleinere teams komen we graag langs. Teams onder de 12 personen krijgen zelfs een korting van €300. Teams onder de 6 personen zijn welkom voor een workshop en fotoshoot in de fotostudio te Breda. De Charisma Sessie kost in dat geval €1000 ipv. €1650.  

vraag direct intake aan
TOF HOOR! MAAR UHH...
Willen jullie gegarandeerd charismatische portretten én een gave workshop?

Vraag direct een intake aan

intake aanvragen