076 521 28 60

Coaching Sessie

BEWEZEN COACHINGSTECHNIEKEN VOOR ÉCHT ONTSPANNEN EN ZELFVERZEKERDE PORTRETFOTO’S

★★★★★ 100% FOTOGENIEK-GARANTIE 

Voor professionals die zichzelf niet fotogeniek vinden of die het spannend vinden om op de foto te gaan.

Coaching
Sessie

Zie je op tegen de fotoshoot?

Breekt het zweet je uit als je alleen al dénkt aan een fotoshoot? Voel je je ongemakkelijk voor de camera en weet je je geen houding te geven? Ben je niet fotogeniek?

De camera is een spiegel die vele malen confronterender is dan de spiegel in je badkamer. Zenuwen kunnen genadeloos toeslaan. De camera kan diepgewortelde negatieve overtuigingen naar boven halen. Overtuigingen over ‘dik’, ‘lelijk’, ‘suf’, ‘saai’, ‘verlegen’, en vul zo maar in... Vaak gaat dit ten koste van de kwaliteit van je foto. Enorm zonde. 

“OP DE FOTO GAAN IS ENG” - aldus 93% van de mensen
HET GAAT EROM HOE JE HIERMEE OMGAAT.

Tijdens de Coaching Sessie neemt portretfotograaf Wijnand Geuze de tijd voor je en zet hij bewezen coachingstechnieken in om je te laten ontspannen en zelfvertrouwen op te wekken. Wijnand is gecertificeerd NLP-coach en gespecialiseerd in camera-angst. Hij leert je om de leiding te nemen over je uitstraling af te rekenen met spanning en onzekerheid.

Zie je op tegen de fotoshoot?

Goede coaching

ZORGT ERVOOR DAT:

 • Je je ontspannen voelt tijdens de fotoshoot 
 • Spanning je foto NIET meer verpest
 • Je focust op je kwaliteiten i.p.v. je onzekerheden
 • Je kracht en zelfvertrouwen uitstraalt 
 • Je niet meer wordt 'overgenomen' door zenuwen
 • Je kan KIEZEN hoe je overkomt op de foto 
 • Je kunt laten zien wat je waard bent 
 • Je plezier krijgt in de fotoschoot (ja echt, het kan)
 • Je eindelijk écht zelfverzekerde en authentieke portretfoto's krijgt 
 • Je fotogeniek wordt (ja, óók jij!)
Vraag direct je intake aan
Goede coaching

Coaching Sessie Stappenplan

STAP 1: Intake
Voorafgaand aan de fotoshoot krijg je een online intakeformulier om te bepalen wat je wilt uitstralen op de foto. Door aan te geven wat voor jou belangrijk is, wat je wilt leren en wat je spannend vindt, kan Wijnand zijn coaching perfect afstemmen op wat jij wilt en nodig hebt. Aan de hand van het intakeformulier plannen jullie (optioneel) een telefonische intake in, zodat jij en Wijnand elkaar alvast kunnen leren kennen en zodat je zekerder de fotoshoot in gaat. Ook ontvang je uitgebreide tips om je voor te bereiden op de fotoshoot. 

STAP 2: Veel Tijd & Coaching
Tijdens de fotoshoot wordt ruim de tijd voor je genomen. Geen haast en geen druk. Wijnand voelt aan wat je nodig hebt om rustig te worden. Met humor en ontstpanningsoefeningen wordt je op je gemak gesteld en verschillende coachingstechnieken worden ingezet om zelfvertrouwen op te roepen. Wijnand leert je hoe je je lichaamshouding kan inzetten om je krachtig te voelen. Tijdens de fotoshoot bekijken jullie samen de foto’s en schaven jullie steeds bij. Alles is erop gericht om je te laten ontspannen en jouw sterkste kant naar boven te halen. Én: de kans is groot dat je het nog leuk gaat vinden ook. 

STAP 3: Tijd voor Trots
Na de fotoshoot kiezen jullie samen jouw favoriete foto’s. Deze worden professioneel bewerkt en krijg je in hoge resolutie toegestuurd voor onbeperkt gebruik. Je mag pas naar huis wanneer je erachter ben gekomen dat je wél fotogeniek bent.

Coaching Sessie Stappenplan

Wat krijg je?

 • ± 90 minuten in de studio, maar we gaan door tot je 100% tevreden bent (we houden extra tijd vrij in de agenda, just in case)
 • Vooraf online intakeformulier om jouw sterke punten, gewenste uitstraling en leerdoelen te bepalen
 • Telefonische intake a.d.h.v. jouw intakeformulier
 • Persoonlijke coaching met bewezen coachingstechnieken uit NLP, positieve psychologie, DISC en Mindfulness
 • Mogelijkheid tot 3 kledingwissels 
 • Persoonlijke lichtopstelling: verschillende licht types om je uitstraling te versterken 
 • Verschillende achtergronden 
 • Zowel portretfoto’s als halftotaal foto’s (handig voor verschillende uitsnedes op je website) 
 • Ruime keuze uit foto’s, waarvan er 3 professioneel bewerkt worden 
 • Je kunt uiteraard ook meer foto’s bestellen (€ 25,- per extra foto)
 • Uit te breiden met professionele visagie: € 79,- 

Ontspanningsoefeningen, visualisaties en gek doen...
Wil je meer weten over Wijnands coaching? KLIK HIER.

PRIJS: € 349,- (EXCL. BTW)

direct intake aanvragen
Wat krijg je?

Klanten aan het woord

★★★★★ - Sander Holla, Brand Designer
Wijnand heeft een hele mooie visie: "Iedereen is fotogeniek." Na mijn shoot snap ik precies wat hij hiermee bedoelt. Ook ik ging erheen met de gedachte dat ik niet fotogeniek ben, dat ik nooit goed op foto's sta. Hoewel ik er van tevoren niet echt over had nagedacht, werd het toch opeens heel spannend toen ik voor de camera ging zitten. Of ik het wel goed zou doen?! Gelukkig nam Wijnand dat gevoel snel weg. Dat is ook het mooie van zijn concept. Hij doet meer dan alleen fotograferen; hij coacht je. Met een achtergrond in NLP weet hij het beste in je naar boven te halen en voel je je al snel op je gemak. Hierdoor ga je je letterlijk fotogeniek voelen. En dit wordt je dus ook.” 

Klanten aan het woord

Het trauma dat 'De Schoolfotograaf' heet

Femke is ondernemer. Ze is fantastisch in haar werk en vaste klanten lopen met haar weg. Ze wil haar netwerk uitbreiden en haar markt gaan veroveren. Maar hiervoor moet ze zich wel laten zien aan de buitenwereld. Een goede foto is éssentieel om bekendheid en vertrouwen van potentiële klanten te vergaren.

Er is één probleem: ze heeft een hekel aan op de foto gaan. 

Tot nu toe was elke fotoshoot een kleine ramp. Sinds de schoolfotograaf haar naar huis stuurde met ongemakkelijke foto’s werd haar overtuiging bij elke nieuwe foto bevestigd: “Ik ben niet fotogeniek”. Pasfoto’s, vakantiekiekjes, familiefoto’s… ze kruipt het liefst snel weg. Wanneer er een camera op haar gericht wordt verschijnen er rode vlekken in haar nek, schiet haar hartslag omhoog en weet ze zich geen houding te geven. 

Dit is lastig. 
Want hoe ga je jouw markt veroveren als je jezelf niet durft te laten zien?

Het trauma dat 'De Schoolfotograaf' heet

Weg met dat trauma!

Fotograaf Wijnand Geuze heeft zich door de jaren heen verdiept in het fenomeen camera-angst en is gecertificeerd coach. Door onzekerheid van mensen te erkennen in plaats van te negeren gaat hij op een laagdrempelige manier aan de slag met iedereen die zichzelf niet fotogeniek vindt. Spanning hoeft geen probleem te zijn, zolang je bereid bent om ermee te werken. Wijnands missie? Bewijzen dat iedereen fotogeniek kan zijn.  

JE HEBT LEF DAT JE HIER BENT
Het is moedig om je open te stellen voor coaching. Er is lef voor nodig om op de foto te gaan als dit (zacht uitgedrukt) niet jouw favoriete bezigheid is.

Je laten coachen = je niet meer laten leiden door zenuwen, omdat je besluit de leiding te nemen over je uitstraling.

vraag direct intake aan
Weg met dat trauma!

Klanten aan het woord

★★★★★ - Nikki Pommer, Oprichter SAY NIK, schrijver en spreker
“Mijn fotoshoot met Wijnand is oprecht één van de meest speciale shoots die ik heb gehad. Hij gelooft erin dat iedereen fotogeniek is en weet dit ook daadwerkelijk bij iemand naar boven te halen. Zijn coachende vaardigheden, sprankelende persoonlijkheid en oprechte interesse maken zijn shoots een gigantisch feest. Ik raad Wijnand dubbel en dwars aan voor iemand die erom vraagt. De beste portretfotograaf die ik ken!”

Klanten aan het woord

★★★★★ - Connie Keurentjes, Eigenaar NLP Opleidingscentrum FRAME
“Laat ik eerlijk zijn: op de foto gaan is niet mijn hobby. Maar ik werd verrast. In een hele prettige en ontspannen sfeer werd ik door Wijnand op mijn gemak gesteld en kon de fotosessie beginnen. Hij vroeg me welke indruk ik wil maken met mijn profielfoto, welke muziek ik daarbij prettig vind en leidde mijn aandacht heel subtiel naar de successen die ik in mijn werk als trainer en coach boek. Zonder nog op de camera te letten, raak ik in een soort van flow die Wijnand in mooie portretten vastlegt.” 

vraag direct intake aan

veelgestelde vragen

Stel nou dat het niet lukt, wat dan? 
Geen zorgen. Wijnand is een goede, integere coach. Hij neemt de tijd voor je en jullie zorgen er sámen voor dat je naar huis gaat met foto's waar je trots op bent. Maak je je nog steeds zorgen dat jij de uitzondering op de regel bent? Wijnand neemt graag je zorgen weg tijdens een gratis telefonische intake.

Hoe lang duurt de fotoshoot? 
90 minuten. Maar mocht het écht nodig zijn, dan kunnen we langer doorgaan. Bij de coachingssessie houden we altijd wat extra tijd in de agenda vrij voor het geval dat. Als je wilt kun je vooraf een telefonische intake inplannen zodat jij en Wijnand elkaar alvast kunnen leren kennen. Ook mag je van tevoren een keer langskomen in de studio om persoonlijk kennis te maken.

Ik wil graag iemand meenemen, kan dat? 
Wij raden dit af. Als het je rust en een fijn gevoel geef om samen met iemand naar de fotostudio te komen kan dit uiteraard. Wij vragen diegene echter wel om tijdens de fotoshoot ergens anders een kopje koffie te gaan drinken. Voor goede coaching is het belangrijk dat jij en Wijnand één op één contact hebben en dat je niet wordt afgeleid door een derde persoon. Focus, aandacht en één op één contact zorgen voor rust en het beste resultaat. 

intake aanvragen
veelgestelde vragen

Klanten aan het woord

★★★★★ - Pauline Veen, Trainer Mediawijsheid & Cybercrime
“Al een tijdje was ik op zoek naar een goede portretfotograaf voor een nieuwe foto op onder meer LinkedIn. Ik stelde het telkens uit want ja...zoals de meeste mensen vind ik 'gezellig op de foto gaan' niet het meest ontspannende dat er is. Dan is het fijn als de fotograaf dit ook snapt en de tijd neemt, je op je gemak stelt..! Ik ben erg tevreden met zowel de 'fotosessie' als de foto's. Als je een foto op je profiel hebt waar je niet blij van wordt, maar je ziet ertegen op naar een fotograaf te gaan… niet langer twijfelen: echt doen! Een goede foto is de eerste indruk die mensen van je krijgen, en die wil je het liefst gelijk goed hebben toch?”

LEES MEER KLANTERVARINGEN

Vraag je intake aan
Klanten aan het woord
MEER DAN 100 5-STERREN RECENSIES OP GOOGLE ★★★★★

VRAAG DIRECT JOUW INTAKE AAN

intake aanvragen