076 521 28 60

Fotoshoot Breda

LINK fotografie

Portretfotograaf Wijnand Geuze en het team van LINK Fotografie heten je van harte welkom in onze professionele fotostudio. Wij zijn gespecialiseerd in portretfotografie voor bedrijven en LinkedIn profielfoto's.

Fotoshoot Breda

LinkedIn fotoshoot Breda

De eerste indruk telt! Een professionele LinkedIn pagina of website is pas af wanneer je een krachtige profielfoto hebt. Middels een gesprek en diverse coachingstechnieken gaat de fotograaf samen met jou op zoek naar de juiste uitstraling op de foto. Voor die eerste indruk is het namelijk belangrijk om te weten wat jij wilt laten zien met jouw zakelijke portret. Ook wordt tijdens de fotoshoot uitgebreid de tijd genomen om resultaten te bekijken en de beste foto’s te selecteren.

Wij bieden verschillende fotoshoots aan: onze klassiekers en onze specialiteiten. Daarnaast kun je bij alle fotoshoots kiezen voor professionele visagie of een fotoshoot op locatie. Als finishing touch bewerken wij alle portretten digitaal zodat jouw foto representatief is voor wie jij echt bent.

Informatie en prijzen
LinkedIn fotoshoot Breda

Fotoshoot voor bedrijven

Om jouw bedrijf een persoonlijke uitstraling te geven is portretfotografie erg belangrijk. Wij verzorgen zowel fotoshoots op locatie als in onze professionele fotostudio in Breda. Er is veel tijd veel ruimte voor overleg, coaching en het bekijken van de resultaten. Kortom: wij nemen uitgebreid de tijd om krachtige portretten te maken.

Aandacht voor kwaliteit vinden wij erg belangrijk en met onze coachende manier van werken halen wij het beste in iedereen naar boven. Ook bewerken wij al onze portretten digitaal voor een mooie kleurbalans en een optimaal resultaat. De juiste uitstraling voor jouw bedrijf. Daar gaan we voor.

informatie en prijzen
Fotoshoot voor bedrijven

Over LINK Fotografie

LINK Fotografie is gespecialiseerd in portretfotografie voor bedrijven en LinkedIn profielfoto’s.

Eigenaar en fotograaf Wijnand Geuze richt zich niet alleen op fotografie maar heeft ook uitgebreid onderzoek gedaan naar de psychologie achter 'cameravrees'. Jarenlange ervaring en grote interesse in het menselijk gedrag hebben gezorgd voor een uniek recept voor het maken van krachtige portretten. Door middel van coaching kan Wijnand garanderen dat écht iedereen fotogeniek is.

Meer over ons