076 521 28 60

Fotostudio Utrecht

Portretfotografie op de meest centrale plek van Nederland

Wil jij een zakelijke profielfoto laten maken en ben je op zoek naar een fotostudio in Utrecht? Heb jij een bedrijf in de regio Utrecht en wil je graag langskomen voor zakelijke portretten of wil je juist een fotoshoot op locatie? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Fotostudio Utrecht

Profielfotodagen Utrecht

Minimaal twee keer per maand zullen wij in het pand van MyOffice in Utrecht zakelijke portretten fotograferen tijdens speciale profielfotodagen. Wil jij een zakelijk portret laten maken of heb je een nieuwe profielfoto nodig voor LinkedIn? Schrijf je dan snel in!

MyOffice is centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken. Onze Utrechtse fotostudio zit dicht bij de snelweg, er is genoeg parkeergelegenheid en met het openbaar vervoer ben je in 15 minuten op Utrecht Centraal. Ideaal dus als je in het midden van het land woont of voor bedrijven die vanuit de regio Utrecht werken.

Naast deze profielfotodagen kun je ook langskomen voor onze unieke fotoshoots. Lees meer over de Charisma sessie en de Coaching sessie

bekijk alle fotoshoots
Profielfotodagen Utrecht

Portretfotograaf Wijnand Geuze

Door je jaren heen is LINK Fotografie uitgegroeid tot dé specialist in het maken van zakelijke profielfoto’s. De werkwijze van portretfotograaf Wijnand Geuze kenmerkt zich door coaching en een persoonlijke aanpak. Door verschillende opleidingen en samenwerking met trainers en sociologen heeft hij zich verdiept in het fenomeen ‘camera-angst’ en weet hij goed om te gaan met spanning voor de camera. Door onzekerheid te erkennen in plaats van te negeren gaat Wijnand op een laagdrempelige manier op zoek naar een ontspannen en zelfverzekerde uitstraling op de foto.

Professioneel fotograaf

Lees meer over Wijnand Geuze
Portretfotograaf Wijnand Geuze

Mobiele Fotostudio in heel Nederland

Heb jij een bedrijf en wil je graag zakelijke portretten laten maken op locatie? Met onze mobiele fotostudio komen wij graag naar jullie toe voor een fotoshoot op locatie. Handig als je veel personeel op de foto wilt laten zetten of niet in de gelegenheid bent om naar de fotostudio te komen. Wij fotograferen in heel Nederland en hebben fotostudio's in Breda en Utrecht.

Meer informatie
Mobiele Fotostudio in heel Nederland

Professionele fotostudio Utrecht

Boek een professionele portretsessie in onze fotostudio. Bekijk hier al onze fotoshoots in Utrecht:

Computerweg 22
3542 DR Utrecht
076 521 28 60 (algemeen)

Boek jouw fotosessie
Professionele fotostudio Utrecht