076 521 28 60

Fotostudio Utrecht

Portretfotografie op de meest centrale plek van Nederland

Wil jij een zakelijke profielfoto laten maken en ben je op zoek naar een fotostudio in Utrecht? Heb jij een bedrijf in de regio Utrecht en wil je graag langskomen voor zakelijke portretten of wil je juist een fotoshoot op locatie? Vanaf september 2018 opent LINK Fotografie de deuren van haar fotostudio in Utrecht!

Fotostudio Utrecht

Professionele fotostudio Utrecht

Vanaf 1 september 2018 openen wij onze tweede vestiging op de meest centrale plek van Nederland. Maak een afspraak voor een zakelijke fotoshoot in onze fotostudio langs de A2 bij Utrecht. 

Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht
076 521 28 60 (algemeen)

Kom langs voor een profielfoto
Professionele fotostudio Utrecht

Profielfotodagen Utrecht

Minimaal twee keer per maand zullen wij in het pand van Offices For You in Utrecht zakelijke portretten fotograferen tijdens speciale profielfotodagen. Wil jij een zakelijk portret laten maken of heb je een nieuwe profielfoto nodig voor LinkedIn? Schrijf je dan snel in!

Offices For You is centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken. Onze Utrechtse fotostudio zit dicht bij de snelweg, er is genoeg parkeergelegenheid en met het openbaar vervoer ben je in 15 minuten op Utrecht Centraal. Ideaal dus als je in het midden van het land woont of voor bedrijven die vanuit de regio Utrecht werken.

maak een afspraak
Profielfotodagen Utrecht

Mobiele Fotostudio in heel Nederland

Heb jij een bedrijf en wil je graag zakelijke portretten laten maken op locatie? Met onze mobiele fotostudio komen wij graag naar jullie toe voor een fotoshoot op locatie. Handig als je veel personeel op de foto wilt laten zetten of niet in de gelegenheid bent om naar de fotostudio te komen. Wij fotograferen in heel Nederland en hebben fotostudio's in Breda en Utrecht.

Meer informatie
Mobiele Fotostudio in heel Nederland

Portretfotograaf Wijnand Geuze

Door je jaren heen is LINK Fotografie uitgegroeid tot dé specialist in het maken van zakelijke profielfoto’s. De werkwijze van portretfotograaf Wijnand Geuze kenmerkt zich door coaching en een persoonlijke aanpak. Door verschillende opleidingen en samenwerking met trainers en sociologen heeft hij zich verdiept in het fenomeen ‘camera-angst’ en weet hij goed om te gaan met spanning voor de camera. Door onzekerheid te erkennen in plaats van te negeren gaat Wijnand op een laagdrempelige manier op zoek naar een ontspannen en zelfverzekerde uitstraling op de foto.

Professioneel fotograaf

Lees meer over Wijnand Geuze
Portretfotograaf Wijnand Geuze