076 521 28 60

Model voor één dag
fotoshoot

Het leukste vrijgezellenfeest voor vrouwen in Breda

 Model  voor één dag fotoshoot
Notice:<i>Undefined offset: 8</i><br />
 Model  voor één dag fotoshoot
 Model  voor één dag fotoshoot

EEN LEUKE DAG MET MOOIE HERINNERINGEN

"Vrijgezellenfeest, verjaardag of bedrijfsuitje? Tijdens deze fotoshoot behandelen wij jullie als een echt top model. Geniet van een hapje en een drankje en laat onze visagiste je beste kant naar boven halen. Maak van jullie dagje weg een super ervaring vastgelegd in leuke, spontane foto's! Hoe dat er uit ziet? Bekijk het hier!

WE COACHEN JOU TOT HET BESTE RESULTAAT
WE COACHEN JOU TOT HET BESTE RESULTAAT

Een fotoshoot kan behoorlijk spannend zijn. Zeker wanneer je het voor het eerst doet. Sta je er wel goed op? Bij LINK Fotografie is iedereen fotogeniek. Onze fotografen zorgen voor een ontspannen sfeer, bespreken vooraf wat je wilt uitstralen en coachen en communiceren met jou gedurende de fotoshoot. Hiermee halen we het beste in je naar boven én dat ga je zien aan je professioneel geschoten foto's!

“HET WAS VOOR ONS Echt een feestje!

WE COACHEN JOU TOT HET BESTE RESULTAAT
WE COACHEN JOU TOT HET BESTE RESULTAAT

VRIJGEZELLEN-
FEEST IN PRAKTIJK

Tijdens de model voor 1 dag fotoshoot maakt onze professionele fotograaf zowel individuele als groepsfoto’s. Eerst krijg je ruim de tijd voor haar en make-up (zelf mee te nemen), want je wilt je natuurlijk van je beste kant laten zien. Je neemt zelf diverse outfits en accessoires mee om je ‘look’ helemaal compleet te maken. Daarna ga je, onder begeleiding van de fotograaf, poseren voor de camera. Bij de model voor 1 dag fotoshoot wordt gebruik gemaakt van een witte, grijze of een zwarte achtergrond. Elke kleur heeft namelijk zijn eigen charme. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor lekkere hapjes en een drankjes. Na de fotoshoot kan je alle foto's thuis op je gemak middels een digitaal portaal bekijken. Je mag twee foto's uitkiezen die we je digitaal toesturen. Tevens ontvang je per persoon een afdruk op formaat 13 x 18 cm en per groep 1 groepsfoto op formaat 20 x 30 cm. Uiteraard worden alle bestelde foto’s professioneel bewerkt, zodat iedereen er nog mooier uit ziet! De foto’s krijg je achteraf toegezonden. Het is altijd mogelijk extra foto’s na te bestellen.

Menukaart

 

Model voor één dag

Fotoshoot arrangement

 • Studio fotoshoot door professioneel fotograaf
 • Workshop poseren
 • Ontvangst met bubbels
 • Hapjes en drankjes (uitgebreid)
 • Tijd voor haar en make-up (zelf meenemen)
 • Groepsfoto’s en individuele foto’s
 • Alle foto’s gratis downloaden via site (onbewerkt)
 • 1 afdruk 13×18 cm p.p. (met glamour nabewerking)
 • 1 afdruk groepsfoto 20 x 30 cm (1 afdruk per groep)
 • Tijdsduur bij 9-12 personen: ±3 uur
 • Tijdsduur bij 13-18 personen: ±4 uur

€ 50,-

per persoon

Extra opties

Professionele visagie

 • max 2 personen per groep
 • Uitgebreide visagie
 • Afgestemd op persoonlijke voorkeur 

€55,-
per persoon

Uitgebreide Lunch

 • Luxe belegde broodjes
 • Brabantse worstebroodjes
 • Gezonde snacks
 • Verse soep
 • Sapjes, thee, melk…
€ 22,50,-
per persoon
WE COACHEN JOU TOT HET BESTE RESULTAAT

WAAR MOET JE AAN DENKEN

Zorg dat je voor de model voor 1 dag fotoshoot diverse outfits meeneemt. Denk ook aan schoenen en accessoires. Wellicht wil je met je groep een thema of kleur afspreken. Wij hebben een kleine basisvoorraad make-up, maar het is wel de bedoeling dat iedereen haar eigen spullen meeneemt. Daar- naast is het verstandig voor de fotoshoot je haar te wassen en benen en oksels te scheren. Draag geen al te strakke kleding vooraf, dit kan rode striemen veroorzaken.

Bekijk meer tips
WE COACHEN JOU TOT HET BESTE RESULTAAT

NET DAT BEETJE EXTRA CREËREN MET VISAGIE

We zijn ervan overtuigd dat een krachtige foto vooral bereikt wordt door het beste van jezelf te laten zien. We helpen je hiermee tijdens de fotoshoot met onze coaching. Wil je hier nog meer kracht bij zetten en net dat beetje extra creëren kan je overwegen om een professionele visagiste bij je fotoshoot te reserveren. Zij zal met de visagie je natuurlijke tinten in je haar, huid en ogen versterken, stijladvies geven en overleggen met je hoe je wilt overkomen op de foto. 

WE COACHEN JOU TOT HET BESTE RESULTAAT
WE COACHEN JOU TOT HET BESTE RESULTAAT

DIGITAAL BEWERKEN

Iedere foto die je ontvangt zullen we professioneel bewerken om het portret of foto nog meer kracht bij te zetten. We controleren iedere foto op contrast, scherpte en kleurechtheid. Wij vinden dat jouw foto representatief moet zijn voor wie je bent. Het gaat namelijk om de uitstraling! Maar heb je toevallig een slechte nacht gehad of uitgerekend die dag een pukkeltje midden op je neus, dan lossen wij dit voor je op. Wil je toch weinig aan het toeval overlaten en je goed voorbereiden op de fotoshoot? Lees hier de tips voor een professionele fotoshoot.

Interesse in Onze diensten?
Neem contact op
Onze partners
KleurenFelix
Lead2Deal
City Of Imagineers
Tedx