076 521 28 60

iedereen is fotogeniek

Een unieke kijk op portretfotografie

Door jarenlange ervaring en grote interesse in menselijk gedrag hebben wij een uniek recept ontwikkeld om íedereen krachtig op de foto te zetten. Wij combineren professionele fotografie met persoonlijke coaching om zo het beste resultaat te krijgen.

iedereen is 
 fotogeniek
Over LINK Fotografie

Over LINK Fotografie

Of je nu voor een LinkedIn profielfoto, een zakelijk portret of een fotoshoot met extra coaching komt, wij gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Door onze unieke benadering zijn wij de afgelopen jaren op het gebied van portretfotografie uitgegroeid tot dé specialist van Nederland. In onze fotostudio’s in Breda en Utrecht kun je terecht voor een LinkedIn profielfoto, een speciaal portret voor personal branding of een coachings fotoshoot waarbij professionele coachingstechnieken worden ingezet om angst voor de camera te tackelen. Met onze mobiele fotostudio zijn wij in heel Nederland inzetbaar en verzorgen wij zakelijke portretfotografie voor bedrijven.

maak een afspraak
TipsLinkedIn/wijnand geuze fotograaf  2

Portretfotograaf Wijnand Geuze

Portretfotograaf Wijnand Geuze onderscheidt zich door zijn persoonlijke en coachende manier van werken. Door de onzekerheid van mensen te erkennen in plaats van te negeren gaat Wijnand op een laagdrempelige manier aan de slag met iedereen die zichzelf niet fotogeniek vindt. Samenwerking met trainers en sociologen, uitgebreide studie en jarenlange ervaring hebben ervoor gezorgd dat zijn manier van fotograferen werkelijk uniek te noemen is.

Meer over Wijnand Geuze

De Specialisten

Team LINK Fotografie
Krachtige resultaten en tevreden klanten zijn voor ons belangrijk. Dit bereiken we met vakkennis, toewijding en onderlinge samenwerking. Met hierbij uiteraard als belangrijkste tool; coaching!
Wijnand Geuze

Wijnand
Geuze

Fotograaf / Eigenaar
Jolien Holthuis

Jolien
Holthuis

All-Round fotograaf
Myrthe Koppelaar

Myrthe
Koppelaar

Graphic design / marketing
Dennie van Diessen

Dennie
van Diessen

Trainer / Coach
Tristan Garos

Tristan
Garos

Trainer / Socioloog
Irmgard van der Bijl

Irmgard
van der Bijl

Visagiste
Csilla Varga

Csilla
Varga

Visagiste
Justin  Zuure

Justin
Zuure

Portret Fotograaf
Maurice Jager

Maurice
Jager

Portret Fotograaf
Floortje Auceps

Floortje
Auceps

Blogger
Onze partners
KleurenFelix
Lead2Deal
City Of Imagineers
Tedx