076 521 28 60

Over LINK Fotografie

Coachende portretfotografie

Door jarenlange ervaring en grote interesse in mensen heeft fotograaf Wijnand Geuze een uniek recept ontwikkeld om íedereen krachtig op de foto te zetten. Hij combineert professionele fotografie met coachingstechnieken voor het beste resultaat. 

Over
 LINK Fotografie
Portretfotograaf Wijnand Geuze

Portretfotograaf Wijnand Geuze

Portretfotograaf Wijnand Geuze onderscheidt zich door zijn persoonlijke en coachende manier van werken. Door de onzekerheid van mensen te erkennen in plaats van te negeren gaat Wijnand op een laagdrempelige manier aan de slag met iedereen die zichzelf niet fotogeniek vindt. Samenwerking met trainers en sociologen, uitgebreide studie en jarenlange ervaring hebben ervoor gezorgd dat zijn manier van fotograferen werkelijk uniek te noemen is.

Meer over Wijnand Geuze
over-ons/fotostudio link fotografie breda

Over LINK Fotografie

LINK Fotografie is specialist op het gebied van de eerste indruk. Met professionele fotoshoots en 'charisma' trainingen heeft LINK Fotografie al vele bedrijven en professionals geholpen met het versterken van hun imago.

In de fotostudio’s in Breda en Utrecht kun je terecht voor een LinkedIn profielfoto, een speciaal portret voor personal branding of een coachings fotoshoot waarbij professionele coachingstechnieken worden ingezet om angst voor de camera te tackelen. Met de mobiele fotostudio is Wijnand in heel Nederland inzetbaar en verzorgt hij zakelijke portretfotografie voor bedrijven. Daarnaast is Wijnand te boeken als spreker en geeft hij inspirerende workshops over charisma en 'de perfecte eerste indruk'.

Bekijk hier alle fotoshoots

De Specialisten

Team LINK Fotografie
Krachtige resultaten en tevreden klanten zijn belangrijk. Dit bereikt het team van LINK Fotografie met vakkennis, toewijding en onderlinge samenwerking. Met hierbij uiteraard als belangrijkste tool: coaching!
Wijnand Geuze

Wijnand
Geuze

Fotograaf / Eigenaar
Floortje Auceps

Floortje
Auceps

Personal Assistant / Marketing
Irmgard van der Bijl

Irmgard
van der Bijl

Visagiste
Csilla Varga

Csilla
Varga

Visagiste
Onze partners
KleurenFelix
Lead2Deal
City Of Imagineers
Tedx