076 521 28 60

Over LINK Fotografie

Portretfotografie & charismacoaching

Wij geloven dat IEDEREEN fotogeniek is. Wat is hiervoor nodig? Persoonlijke coaching, vertrouwen in de fotograaf en een ontspannen omgeving. 

We gaan voor het hoogst haalbare. Daarom blijven we ons constant ontwikkelen. Om het beste uit onszelf én onze klanten te halen.

Wijnand & Floortje

Over
 LINK Fotografie
Wijnand Geuze

Wijnand Geuze

PORTRETFOTOGRAAF, COACH & SPREKER

Wijnand onderscheidt zich door zijn persoonlijke en coachende manier van werken. Door onzekerheid van mensen te erkennen in plaats van te negeren gaat Wijnand op een laagdrempelige manier aan de slag met iedereen die zichzelf niet fotogeniek vindt. Zijn missie? Bewijzen dat écht iedereen fotogeniek en charismatisch kan zijn. Samenwerking met trainers en sociologen, uitgebreide studie en jarenlange ervaring hebben ervoor gezorgd dat zijn manier van fotograferen uniek is. Naast fotograaf is Wijnand gecertificeerd NLP-coach en geeft hij workshops over charisma.

“Bij charisma draait het om zelfvertrouwen, vriendelijkheid en focus. Vooral een ónvoorwaardelijke focus vind ik belangrijk. Hiermee geef je iemand namelijk het meest waardevolle cadeau dat je kunt geven: jouw tijd.”

Meer over Wijnand Geuze
over-ons/foto floortje auceps

Floortje Auceps

CHARISMA TRAINER & COACH

Floortje ontwikkelt samen met Wijnand workshops en trainingen over charisma. Ze gebruikt hierbij haar (neuro)psychologische opleiding en acteerachtergrond. Tijdens break out sessies geeft ze verdiepende charisma coaching met technieken uit NLP en de positieve psychologie. Verder houdt Floortje zich bij LINK Fotografie bezig met alles wat ‘niet fotograferen’ is. Ze benut haar mateloze nieuwsgierigheid en interesse in mensen bij het schrijven van blogs en webteksten. Floortje begint te kwispelen bij alles wat te maken heeft met zelfbeeld, gedrag en coaching. 

“Het is zó zonde als mensen de overtuiging hebben niet charismatisch te zijn. Ik wil ze versteld laten staan van wat ze kunnen uitstralen. Met goede oefeningen is dit namelijk super makkelijk te fixen! In ieder persoon zit vaak veel meer dan hij of zij zelf beseft!” 

Onze Partners

voor focus en kwaliteit
Krachtige resultaten en tevreden klanten zijn belangrijk. Door samen te werken met partners kan ieder van het team zich focussen op waar hij of zij in uitblinkt. Zo houden we focus en zorgen we ervoor dat jij het allerbeste krijgt.
Kelly Tji

Kelly
Tji

Onmisbare Assistente
Irmgard van der Bijl

Irmgard
van der Bijl

Visagiste
Esther  van 't Zelfde

Esther
van 't Zelfde

Visagiste
Tibor Olgers

Tibor
Olgers

Trainer / coach
Jolien Holthuis

Jolien
Holthuis

Allround fotograaf
Myrthe Koppelaar

Myrthe
Koppelaar

designer
Gijs Proost

Gijs
Proost

Allround fotograaf
word je enthousiast van wat je leest?

kijk eens bij onze blogs!

blogs