076 521 28 60

Profielfoto Utrecht

Laat een professionele foto maken voor LinkedIn of Website

Kom naar onze fotostudio in Utrecht tijdens de profielfotodagen. Vanaf september 2018 ben je welkom in onze studio op de meest centrale plek van Nederland aan de rand van de A2 (Utrecht Businesspark Papendorp).

Profielfoto
Utrecht
Profielfoto laten maken in Utrecht

Profielfoto laten maken in Utrecht

Wil je een LinkedIn portretfoto die past bij wat je wilt uitstralen? Schrijf je dan hieronder in voor de profielfotodagen in Utrecht.

Omdat het eerste contact met nieuwe zakelijke connecties vaak via LinkedIn verloopt, kun je je voorstellen hoe belangrijk het is om ook online een goede eerste indruk te maken. Een krachtige profielfoto is daarom onmisbaar.

Een professionele fotoshoot kost normaal gesproken € 149,- Tijdens profielfotodagen betaal je het sterk gereduceerde tarief van € 75,- per persoon (90,75 incl btw).

Woensdag 27 februari UTRECHT (inschrijven
Woensdag 27 maart UTRECHT (inschrijven


Kun je geen van deze dagen? Laat dan hier jouw e-mail achter zodat we je op de hoogte kunnen houden van de volgende shoot. 

Wil je zelf een datum bepalen of uitgebreider de tijd nemen voor de fotoshoot? Kies dan voor een uitgebreide fotoshoot, dan kijken we samen welke dagen er nog vrij zijn. Voor grote groepen en bedrijven is het ook mogelijk om ons in te huren op locatie.

Reserveer mijn plek
Wat kun je verwachten?

Wat kun je verwachten?

Wanneer je je in hebt geschreven krijg je een bevestiging met daarin uitgebreide informatie en handige tips om je voor te bereiden. Je kunt jouw voorkeurstijd aangeven en uiterlijk 3 dagen voor de shoot krijg je van ons de exacte tijd door. Tijdens de shoot (±20 min) krijg je persoonlijke coaching en maken we een krachtige profielfoto van je. Na de shoot ontvang je binnen een week jouw professionele profielfoto die je kan gebruiken voor onder andere LinkedIn. Wil je meer foto's? Kies dan voor de uitgebreide fotoshoot. Hier zitten drie bewerkte beelden bij.

Onze fotostudio in Utrecht bevind zich in het pand van Offices for You aan de Orteliuslaan nummer 850 (aan de A2, naast Creative Valley).

Schrijf je in

Een unieke kijk op portretfotografie

Wat maakt onze manier van fotograferen bijzonder? Fotograaf Wijnand Geuze verteld in zijn TED talk wat hij belangrijk vind aan een goede portretfoto. Lees alles over zijn visie in de blog 'Iedereen Is Fotogeniek'. Wil je je alvast voorbereiden op de fotoshoot? Wij hebben een uitgebreide lijst met tips voor de perfecte profielfoto.

Wil je meer informatie over het maken van een profielfoto in Utrecht, bel gerust naar 076 521 28 60.

De meest centrale fotostudio van Nederland

De meest centrale fotostudio van Nederland

Onze studio is gevestigd tussen de A2 en A12 (Utrecht Businesspark Papendorp).

Op 1 september 2018 hebben wij onze tweede vestiging geopend op de meest centrale plek van Nederland.
Maak een afspraak en kom langs voor een zakelijke fotoshoot in onze fotostudio langs de A2 bij Utrecht.

Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht
076 521 28 60 (algemeen)

Inschrijven profielfotodagen