076 521 28 60

Profiel foto bedrijven

IN ÉÉN DAG HERKENBARE EN PROFESSIONELE PROFIELFOTO’S BIJ JULLIE OP LOCATIE

Voor grote en middelgrote bedrijven die op een snelle en efficiënte manier veel professionele foto’s van hun personeelsbestand willen laten maken.

Profiel foto bedrijven

wat kost het jullie wanneer klanten niet weten wie jullie zijn?

Werknemers zijn het visitekaartje van jullie bedrijf. Zij brengen jullie visie in de praktijk. Zij zijn 'het gezicht'. Vertrouwen bij klanten ontstaat doordat ze weten wie jullie zijn en waar jullie voor staan.

Veel mensen vinden het echter spannend om op de foto te gaan. Het resultaat: onzekere foto’s die niet passen bij wat jullie als bedrijf willen uitdragen. Met alle gevolgen van dien...

Wanneer foto’s van werknemers niet laten zien waar jullie als bedrijf voor staan:

 • Verliezen potentiële klanten interesse
 • Verliezen klanten het vertrouwen
 • Loop je leads en omzet mis
wat kost het jullie wanneer klanten niet weten wie jullie zijn?

professionele profielfoto's van werknemers

ZORGEN VOOR:

 • Vertrouwen bij potentiële klanten 
 • Een krachtige uitstraling van jullie bedrijf 
 • Werknemers die trots zijn op hun foto 
 • Meer omzet door een goede eerste indruk 
 • Een sterke en herkenbare over-ons pagina 
 • LinkedIn profielen van werknemers die overeen komen met jullie website

LAAT ZIEN WIE JULLIE ZIJN EN WEK VERTROUWEN 
Met de juiste vragen en gerichte coachingstechnieken maakt fotograaf Wijnand Geuze portretfoto’s waar zowel jullie bedrijfsvisie als het karakter van werknemers naar voren komen.

Download prijslijst
professionele profielfoto's van werknemers

hoe organiseer ik een profielfotodag op locatie?

STAP 1: Bulletproof werkplan
Wanneer jullie een datum hebben geprikt krijg je een volledig uitgewerkt werkplan toegestuurd over hoe je de dag het best kunt organiseren. Ook krijg je een mail met tips en een persoonlijk intakeformulier die je door kunt sturen naar de toekomstige modellen, zodat iedereen het meeste uit de fotoshoot kan halen.

STAP 2: De Fotoshoot
Tijdens de profielfotodag zet fotograaf Wijnand Geuze een fotostudio op bij jullie op locatie. Iedere werknemer krijgt persoonlijke coaching. Iedereen verdient namelijk een écht goede profielfoto waar hij of zij trots op is. Om kwaliteit te garanderen is er een maximum van 24 personen per dag.

STAP 3: Tijd voor trots
Na de shoot wordt iedere profielfoto professioneel bewerkt, zodat alle foto's dezelfde look & feel hebben. Je krijgt de foto’s binnen twee weken in hoge kwaliteit toegestuurd.

Download prijslijst
hoe organiseer ik een profielfotodag op locatie?

wat krijgen jullie?

 • Geen gedoe: vooraf uitgebreide uitleg over de organisatie van deze dag door een bulletproof werkplan
 • Tot wel 25 professionele portretten per dag
 • 6 uur fotografie, pauze en uitloop uiteraard niet meegerekend
 • Persoonlijk online intakeformulier voor alle werknemers, zodat iedereen het meest uit de shoot haalt
 • Een mail met tips voor de shoot die je door kunt sturen naar de modellen
 • Basis fotobewerking zodat alle foto’s dezelfde look & feel hebben
 • Meerdere dagen / fotografen bespreekbaar
 • Snel en efficiënt, zónder in te leveren op kwaliteit
 • Wijnand maakt met gerichte coaching iedereen fotogeniek

UNIEK BIJ DEZE SESSIE: POWERCOACHING
Als je veel personeel op de foto wilt laten zetten is het fijn dat dit snel gebeurt, maar je wilt natuurlijk geen afgeraffeld werk. Met powercoaching brengt Wijnand mensen binnen korte tijd in een ontspannen en zelfverzekerde gemoedstoestand. Het resultaat: hoogwaardige portretfoto’s zonder verlies van kostbare tijd.

 

Download prijslijst
wat krijgen jullie?

KLANTEN AAN HET WOORD

★★★★★ - Lydia Slob, Woordvoerder Evides Waterbedrijf
 “Wat een leuke samenwerking met Wijnand! Maar liefst 570 collega's van Evides Rotterdam hebben nu een goede profielfoto voor hun intranetprofiel en LinkedIn. Wijnand is onvermoeibaar enthousiast en duidelijk een vakman. Hij is in staat om in enkele minuten tijd een sprekende portretfoto te maken, waar de gefotografeerde ook echt blij mee is. Ik - en vele collega's met mij - kan hem zeker aanbevelen!” 

KLANTEN AAN HET WOORD

onzekerheid op de foto?

Bart werkt bij een jong marketing bedrijf. Hij is trots om deel uit te maken van een enthousiast team en staat 100% achter de bedrijfsvisie waarmee ze de marketingwereld gaan veroveren. Hij is zelfverzekerd en kundig, maar wanneer er een camera op hem gericht staat breekt het zweet hem uit. Op de foto gaan vindt hij vreselijk. En met hem een hoop collega’s. Op de ‘over ons’ pagina staan een aantal gedateerde profielfoto’s. Bart vraagt zich af waarom ze ondanks hun expertise (verdorie online marketing!) zo weinig leads hebben…

De uitstraling van hun portretfoto’s past niet bij de krachtige uitstraling van de rest van de website. Potentiële klanten haken af wanneer ze LinkedIn of de ‘over ons’ pagina bekijken. En die checken ze altijd. “Hoe kunnen mensen die er op de foto zo onzeker uitzien ons bedrijf verder helpen?”

onzekerheid op de foto?

wij helpen jullie leads binnenslepen met zelfvertrouwen

Slechte foto’s van werknemers zorgen voor een verkeerde eerste indruk. Goede foto’s zorgen daarentegen voor een góede indruk. Wij gaan voor een fantastische indruk: ontspannen, zelfverzekerde en professionele portretten die jullie bedrijf een boost geven.

Samen gaan we op zoek naar wat jullie als bedrijf willen uitdragen en wat de uitstraling op profielfoto’s hieraan kan bijdragen.

Vraag de prijslijst aan
wij helpen jullie leads binnenslepen met zelfvertrouwen

KLANTEN AAN HET WOORD

★★★★★ - Nina Rawie, Bambuu 
“Portretfoto’s maken… doodeng! Maar wat leuk om voor de camera van Wijnand Geuze te verschijnen. Fijn om met tips op je gemak gesteld te worden!”

 

KLANTEN AAN HET WOORD

veelgestelde vragen

Kan personeel zelf de foto’s uitzoeken?
Ja. Tijdens de fotoshoot worden de foto’s meteen bekeken. Iedere werknemer kan direct na de shoot zijn of haar favoriet uitkiezen.

Bij eerdere shoots met andere fotografen was personeel vaak niet blij met hun foto. Hoe ga je daarmee om?
Door gerichte coaching, overleg en het direct bekijken van de foto’s zorgt Wijnand ervoor dat werknemers naar huis gaan met foto’s waar ze écht trots op zijn. Iedere werknemer is uniek en verdient een goede foto. Om dat te garanderen is er voor iedereen tijd voor persoonlijke aandacht en coaching.

We willen veel personeel op de foto laten zetten. Fotograferen jullie ook meer dan 24 personen op één dag?
In principe niet.. Bestaat jouw team uit 25 mensen dan doen we natuurlijk niet moeilijk. Maar om kwaliteit te kunnen leveren heb je gewoonweg tijd nodig voor persoonlijke coaching. Uiteraard kun je ons wel meerdere dagen boeken.

Waar moet ik organisatorisch allemaal aan denken bij een fotoshoot?
We hebben meer dan 12,5 jaar ervaring in het organiseren van fotoshoots op locatie en hebben een volledig uitgewerkt werkplan dat we met onze klanten delen.

Heb je nog een vraag die niet beantwoord is? Kijk eens bij de FAQ of stel je vraag via het contactformulier.

veelgestelde vragen
MEER DAN 120 5-STERREN RECENSIES OP GOOGLE ★★★★★

Meer weten? Ontvang de prijslijst

Download prijslijst