076 521 28 60

Profielfoto dagen

Professionele profielfoto voor een gereduceerd tarief

Ben jij een professional en wil je dit ook laten zien op LinkedIn, maar heb je geen tijd voor een uitgebreide fotoshoot of wil je gewoon niet teveel betalen? Schrijf je dan in voor de profielfotodagen in Utrecht of Breda.

Profielfoto
dagen
Toe aan een sterke profielfoto?

Toe aan een sterke profielfoto?

Is jouw LinkedIn account helemaal op orde, maar mis je de professionele uitstraling in jouw foto?

Ook al ben je in je werk nog zo zelfverzekerd en heb je een sterk cv op LinkedIn, wanneer jouw profielfoto dit niet uitstraalt mis je de mogelijkheid op een sterke eerste indruk. Hierdoor kun je een hoop kansen laten liggen!

Door jarenlange ervaring weet portretfotograaf Wijnand Geuze in zeer korte tijd te achterhalen wat er nodig is om jou perfect op de foto te zetten. Hij stelt de juiste vragen en gebruikt gerichte coaching. Hierdoor is het mogelijk om binnen 20 minuten een prachtig resultaat te krijgen. 

Een professionele portretfoto zorgt ervoor dat:

  • Je zelfverzekerd overkomt
  • Je de uitstraling laat zien die bij je past
  • Mensen jou herkennen in jouw foto
  • Mensen meer vertrouwen krijgen in jou als professional

 

Inschrijven profielfotodagen
Schrijf je in (beperkt aantal plaatsen)

Schrijf je in (beperkt aantal plaatsen)

Wil je een LinkedIn portretfoto die echt past bij wat je wilt uitstralen? Schrijf je dan hieronder in voor de profielfotodagen in Utrecht of Breda.

Deze fotoshoot kost normaal gesproken € 109,-. Tijdens de profielfotodagen betaal je het actietarief van € 75,- per persoon (€90,75 incl btw).

  • Maandag 25 februari BREDA (VOL)
  • Woensdag 27 februari UTRECHT (inschrijven
  • Maandag 4 maart BREDA (VOL) 
  • Maandag 11 maart BREDA (inschrijven
  • Woensdag 27 maart UTRECHT (inschrijven


Kun je geen van deze dagen? Laat dan hier jouw e-mail achter zodat we je op de hoogte kunnen houden van de volgende shoot. 

Wil je zelf een datum bepalen of uitgebreider de tijd nemen voor de fotoshoot? Kies dan voor een uitgebreide fotoshoot. Voor grote groepen en bedrijven is het ook mogelijk om Wijnand in te huren op locatie.

Inschrijven Profielfotodagen
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Wanneer je je in hebt geschreven krijg je een bevestigingsmail met alle informatie en tips om je voor te bereiden. Je kunt jouw voorkeurstijd aangeven en uiterlijk 3 dagen voor de shoot krijg je de exacte tijd door. Tijdens de shoot (±20 min) krijg je persoonlijke coaching en maakt fotograaf Wijnand Geuze een reeks foto's van je. Uiteraard kun je de foto's tijdens de shoot direct bekijken en gaan jullie door tot je tevreden bent. Na de shoot ontvang je binnen een week jouw professionele profielfoto die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor LinkedIn. Wil je meer foto's? Kies dan voor de uitgebreide fotoshoot. Hier zitten drie bewerkte beelden bij.

Onze fotostudio in Utrecht bevindt zich in het pand van Offices for You aan de Orteliuslaan nummer 850 (aan de A2, naast Creative Valley). De fotostudio in Breda bevindt zich op het Spinveld 22. Makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam, via de noordelijke rondweg.

Schrijf je in