076 521 28 60

Workshop eerste indruk

DE PERFECTE EERSTE INDRUK VOOR JOUW TEAM

Combinatie van een Inspirerende workshop én portretfotoshoot om de persoonlijke uitstraling van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Workshop 
eerste indruk
Laat geen kansen liggen door miscommunicatie

Laat geen kansen liggen door miscommunicatie

Een bedrijf is een verzameling van professionals in hun vakgebied. Maar niet iedere professional weet hoe hij zijn expertise naar buiten toe kan vertalen. Veel professionals gaan ervan uit dat wat zij kunnen vanzelfsprekend is. Met als resultaat; miscommunicatie.

Iedereen wil zijn eigen verhaal, idee of oplossing vertellen. Maar wanneer de luisteraar het niet begrijpt, zorgt dit op de werkvloer voor frustratie en in een salesgesprek is de kans groot dat de klant naar de concurrent loopt.

DE EERSTE INDRUK TELT!

DE EERSTE INDRUK TELT!

Ieder contact begint met een eerste indruk. En deze eerste indruk bepaalt voor een groot gedeelte hoe de rest van het contact verloopt. Fijn als je een goede indruk maakt, maar wanneer je een slechte indruk maakt, zal het heel veel moeite kosten om de ander alsnog te overtuigen van jouw goede bedoelingen.

Het maken van een goede eerste indruk is niet moeilijk, maar wanneer je niet weet hoe je overkomt op de ander is de kans groot dat je verkeerde signalen uitzendt.

In de workshop ‘de perfecte eerste indruk’ leer je:

 • Hoe ongelooflijk belangrijk de eerste seconden van het contact zijn
 • Dat mensen het belang van een goede profielfoto op LinkedIn vaak onderschatten
 • Hoe je zelf overkomt op anderen
 • Hoe je je aan kunt passen aan anderen, zonder ‘fake’ over te komen
 • Hoe je kunt poseren als een professional
Ik wil meer weten
Inspirerende workshop met als bonus een krachtige portretfoto

Inspirerende workshop met als bonus een krachtige portretfoto

Portretfotograaf en trainer Wijnand Geuze is expert op het gebied van de eerste indruk. Tijdens de workshop vertelt hij uitgebreid over hoe je in iedere situatie de perfecte eerste indruk kunt achterlaten. Hij gaat in op de veelgemaakte fouten en legt in begrijpelijke taal uit hoe je deze fouten kunt voorkomen. Wijnand gelooft in leren door ervaring. Deelnemers worden daarom op een laagdrempelige, maar zeer effectieve manier geactiveerd door middel van groepsopdrachten, discussierondes en individuele opdrachten.

Tijdens deze workshop leer je wat de meest gemaakte fouten zijn op het gebied van communicatie en hoe je deze kunt tackelen. Er bestaan een hoop verschillende communicatiestijlen ieder contact is anders. Wijnand leert je hoe je je beter kunt verplaatsen in de ander en hoe je een écht goed gesprek kunt voeren, ongeacht of de ander op je lijkt of niet.

Een unieke combinatie van training, coaching en portretfotografie.

Na de workshop is het tijd om die ‘perfecte eerste indruk’ te vangen in een portretfoto. Iedere deelnemer krijgt ruim de tijd om samen met Wijnand te werken aan zijn of haar online eerste indruk. Door middel van professionele coaching en praktische tips krijgen de deelnemers gegarandeerd allemaal een krachtige en unieke foto die te gebruiken is voor LinkedIn, website of publicaties.

Investering: € 1500,-  (€ 60,- pp bij maximale groepsgrootte)

Wat krijg je?

 • 1 uur workshop ‘de perfecte eerste indruk’
 • Fotoshoot voor maximaal 25 personen
 • Uitgebreide persoonlijke coaching
 • Foto’s worden direct geselecteerd samen met het model
 • 1 professioneel bewerkte profielfoto per persoon, rechtenvrij te gebruiken

Wat levert het op?

 • Meer inzicht in eigen gedrag
 • Meer begrip voor collega’s
 • Meer zelfvertrouwen in gesprekken
 • Meer zelfvertrouwen in poseren voor een camera
 • Hogere kans van slagen in acquisitiegesprekken
Neem contact op