076 521 28 60

Imago Workshops

De perfecte eerste indruk voor jouw bedrijf

Inspirerende workshops om de persoonlijke uitstraling van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Online én offline!

Imago Workshops
de perfécte eerste indruk

de perfécte eerste indruk

Inspirerende workshop met een unieke combinatie van training, coaching en portretfotografie.

Deze uitgebreide workshop geeft inzicht in het belang van een sterk online imago. Het laat deelnemers ervaren hoe ze ook offline, in álle omstandigheden een geweldige eerste indruk kunnen maken. De deelnemers krijgen handvaten aangereikt die zij tijdens sociale interacties kunnen inzetten. Ook wordt inzicht gegeven in online indrukken en hoe deze gebruikt kunnen worden voor personal branding of het imago van jouw bedrijf. 

Inhoud: 
Portretfotograaf en trainer Wijnand Geuze is expert op het gebied van de eerste indruk. Tijdens de eerste drie uur van de dag vertelt hij daarom uitgebreid over hoe je in iedere situatie de perfecte eerste indruk kunt achterlaten. Hij gaat in op de veelgemaakte fouten en legt in begrijpelijke taal uit hoe je deze fouten kunt voorkomen. Wijnand gelooft in leren door ervaring. Deelnemers worden daarom op een laagdrempelige, maar zeer effectieve manier geactiveerd door middel van groepsopdrachten, discussierondes en individuele opdrachten.

In het tweede deel van de dag is het tijd voor de fotoshoot. Iedere deelnemer krijgt ruim de tijd om samen met Wijnand te werken aan zijn of haar online eerste indruk. Door middel van professionele coaching en praktische tips krijgen de deelnemers gegarandeerd allemaal een drietal krachtige en unieke foto's die te gebruiken zijn voor LinkedIn, website of publicaties.

Investering: € 1650,-  

Deze prijs is inclusief:
-3 uur workshop
-3 uur fotoshoot met uitgebreide coaching
-3 professioneel bewerkte portretfoto's per persoon

De groepsprijs van € 1650,- is exclusief btw en geldt voor groepen van 6 tot 18 personen.

Ja! Dit wil ik!
Gulliver Trainingen

Gulliver Trainingen

Maatwerk als uitgangspunt

In samenwerking met Gulliver Training bieden wij ook maatwerk trainingen aan. Socioloog Tristan Garos en verandermanager Dennie van Diessen (bekend van de ongekend talent podcast) maken krachtige workshops op het gebied van leiderschap, vitaliteit en verandermanagement. Dennie en Tristan baseren hun trainingen en workshops op positieve psychologie. Dat wat goed is willen zij verder versterken. Zij benaderen mensen niet vanuit hun tekortkomingen, maar vanuit hun kracht. Dit doen zij door te focussen op mogelijkheden. 

Wil je meer informatie over maatwerk trainingen (al dan niet in combinatie met fotografie), neem dan contact op.

Ja! Dit is interessant!